loveislikeyou

Alla inlägg under april 2015

Av Elin A - 8 april 2015 19:17

Det blev varma mackor till kvällsmat. Det är med mitt egetbakat bröd, smör, skinka och ost. Det var super gott.

Pöss och kram<3

Av Elin A - 8 april 2015 14:44

Jag har sett sune i fjällen. Det är en helt underbar film som jag längtat efter att se. Den var väldigt rolig. Den handlar om familjen Andersson som är Sunes familj som varje år blir inbjudna av familjen Blixt vilket är Sofis familj till att följ med på skidsemester. Men som tradition så säger dem nej. Men då blir Sune svartsjuk på en kille som skulle på skidresa till samma ställe som Sofi. Så då får Sune sin familj att åka ditt också.


Sedan får vi följa med dem på en resa där dem ska åka sidor för första gången och komma övernes med familjen Blixt. Sune sa även att familjen Blixt skulle bjuda på allt. Men så är det inte.


Jag tycker värkligen att ni borde se den. Klicka hääär för att komma till Swefilmer och se denna. 

 

Av Elin A - 8 april 2015 09:48



Jag ser just nu på godmorgon Sverige.  Dem snackade om detta som ni ser på bilderna det är exludernade. Dem sätter galler under trapporna för att kunna hindra utteliggare att kunna vara där. Eller som på en annan bild jag har med så sätter de nittformade saker så att man inte kan ligga eller sitta där. Detta har påbörjats i Stockholm. Det finns affärer som sätter blommor eller statyer för att tiggarna inte ska kunna sitta där och tigga eller sälja sina tidningar. 


Min åsikt om detta kanske ni kan gissa. Jag tycker att detta är hemskt. Alltså varför göra redan utsattapersoner mer utsatta? Varför sak inte dem som tigger eller uteliggare ha rätt till allemansrätten. Genom att sätta upp staket eller andra saker så minskar man på allemansrätten eftersom att man inte kan vara på alla ställen. 


Jag förstår vissa människors  sätt att tänka när dem inte vill ha invandrarna här. Men detta är granaterat inte rätt sätt att bli av med dem. Man måste gemensamt komma på en lösning som är långsiktig och som inte kommer emot folks värde. Alla är världa lika mycket. 


Pöss och Kram<3

     

Av Elin A - 7 april 2015 18:13

Dagens projekt var att baka bröd. Det blev super.

Jag är sjuk så har inte gjort så mycket idag. Har inte haft någon årk. Men så kan de ibland anntar jag.

Pöss och kram<3

[Bild]

[Bild]

Av Elin A - 7 april 2015 09:34

följ mig: 

Insta: abelsson_97
ask: bebisen1

följ Karin:
blogg: http://nouw.com/karinsaade
Insta: Karinsaade
twitter: KarinEkblad


Pöss och Kram<3

Av Elin A - 6 april 2015 21:05

Har varit i Göteborg hela degen och träffat komisar. Jag har filmat underdagen och har tänkt lägga upp den när jag har redigerat den. Jag har haft en helt super dag. Vi har gått i affärer och ätit mat vid hamnen. Tänkte inte säga mycket mer just nu. Jag låter bilderna tala för sig själva. 


Pöss och kram<3 


                         

Av Elin A - 6 april 2015 07:55


Av Elin A - 5 april 2015 22:28

Jag och min pojkvän var vid vattnet idag. Jag har tjatat om det länge och äntligen kom jag till vattnet. Jag gillar värkligen vatten. Det var så vackert vid vattnet. Men endå så förjävligt med tanke på hur mycket skräp det låg vid vatten kanten och vassen. Ska ha med hanskar och plocka upp allt.

Jag är så trött på detta nedskräpande. Det fanns en soptunna där jag lovar. Men det märkligaste är endå att det ligger ajax som är ett rengöringsmedel i vatten kanten hitta även ett blidäck jag fattar värkligen inte. Kan någon förklar så snälla gör det. 


Pöss och Kram<3

         

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards