loveislikeyou

Alla inlägg under november 2012

Av Elin A - 12 november 2012 19:28


Jah.. Nu bloggar jag igen.. Jag har inte bloggat på hälgen för att lördags så skulle jag ha jobbat men då blev jag sjuk.. Spyde nästan under natten och var vaken mycket.. Så det blev inget jobb för mig dena hälgen.. Så i lördags satt jag vis datan och blev tvingad till att städa.. Bara för att i söndags så hade vi kalas för att fira fars dag och min mammas och hennes mans födelse dag.

 

Så vi hade typ kalas.. Början gick bra.. Sen fick jag veta en sak.. Och paniken kom.. Viste inte vad jag skulle göra.. Jag fick veta det sent långt efter att det hände.. Men paniken kom endå.. Viste inte vad jag skulle göra.. Tårar kom.. Vad gör man när man har kalas då? och man sitter och storgråter..? jag vänatde på mitt rum.. Sen när alla åkt hem då spran jag ut.. Min " familj " undra vad det var.. Men det gick ej beskriva.. Sen 2 timmar senare fick jag veta att det var en löngn.. Ett på hitt.. Något som inte var på riktigt.. Men endå.. Då kom oron över att jag varit orolig i onödan och att jag lägger enerig på det..

 

Så i natt blev det inte mycket sovit.. Men har ändå varit ganska glad och posetiv i dag.. När jag kom hem från en någorlunda normal och tråkig dag i skolan.. Så bakade jag kladdkaka.. Och den blev värkligen kladdig.. Men endå väldigt god.. Sen har vi ätit smörgåstorta och vanlig tårta sedan kalaset i går.. Och just nu så spelar jag facebook spel och lysnar på musik.. Ska någ snart lunga ner mig med en bok.. Bästa sättet att komma ifrån värkligehen.. Är att läsa en bok.. Då kan man komma vart man vill... Just nu läser jag boken " Cirkelen" den är hittis väldigt bra.. Så den rekomenderar jag...

 

Puss och kram Elin        

Av Elin A - 9 november 2012 21:45

 


Ja nu ser ni varför jag inte har långt hår. Jag passar inte i det och det var ofta i vägen. För jag hade i hårförlägning i dag under en lektion. Det kliade också en del. Men det var kul. Jag och " min hemliga kompis " har funderat på om jag och hon kommer bli kända för hår tjejerna eller något. För det är bara jag som har konstiga frisyrer och det är nara hon som gör dem. Men det är roligt. 

 

Ja i dag har det varit mycket snacka om beyggen hitt och ditt. Men även om gymnasium. För det är facktist snart daks för mig att bestämma mig vad jag ska går och vart jag ska ta vägen. Jag vet vad jag vill och vart jag ska. Hittils har de berörda axepterat det men nu helt plötsligt så blir det fel. Och jag ska gå någon annan linje som jag inte ens vill. Det är mitt val och skit fan i det. Jag kommer endå att bestämma i slut ändan.. Hade varit kul med litte stötning men jag kan ficksa det på annat håll så lägg inte energi på det.. Jag kan klara mig själv.. Det har jag gjort förit.. Och jag ska hem ifrån.. 

 

Jag kan le.. Men ingen vet om det är äkta.. Det finns inte många som får fram det riktiga lendet... Men DU kan vara en av dem.. Men DU kan också vara den som får det falksa lendet.. 

 

 

Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 8 november 2012 20:45


Ja nu har jag precis komit hem från scouterna. Det var som vanligt.. Känner mig så sjukt osynlig i mällan åt. Kan vara för att jag inte har någon riktig kompis där. Jag älskar endå scouterna men endå känner jag mig sjukt ensam. Kanske inte ens pallar lägret i sommar. Vara ute i europa för att jag inte har någon att vara med. Jag vet inte vad jag ska göra.. Men jag ger inte up och tänker inte göra det. 

 

Men jaja livet är inte lätt. Men med lite hjälp klarar man sig alltid. Men man behöver bara få lite hjälp som man behöver men inte alltid får. Men som man behöver.

 

Ja just nu ser jag på en film. Filmen heter " älska mig " och jag ser den för att jag känner för att gråta och att jag behöver det. Och även om jag sett den massa gånger så har jag gråtit alla utom första gången. Har ni inte sett den så rekomenderar jag den värkligen. Det är värd att se enligt mig i alla fall. Men alla har ju inte min smak på filmer. Jag gillar känsliga filmer som låkar fram massa känslor. 

 

Puss och Kram Elin     

Av Elin A - 7 november 2012 16:21


Det gick inte hindra.. Det bara kom.. Jag viste inte vad jag skulle göra.... Allt kom som en stor blixt.. Tårarna bra kom... Vet inte vart ifrån.. De bara kom.. utan förvarning.. och utan att de gick att stopa.. Kände mig helt jävla tom..


Sen alla snackar om att elever blir mobbade... Men öppna ögonen.. Titta up så ser ni att även lärare mobbas.. Kanske inte på våran skola så MYCKET... Men det händer.. Det är minst lika lågt att mobba en vuxen som ett barn.. Det e bara så jävla lågt all skit som vissa håller på med... Vill bara smälla till er och be er ge fan i det... Men jag e för feg.. Vad ska jag göra... Vill inte stå och se på... Men vågar inte göra något åt det... 

 

Ja i går var min hemliga kompis här igen. Fan vad glad jag är att jag har henne hon får mig att må bra. Jag älskar dig fan.. Hon åkte typ hem vid halv 12 eller något.. Jaja.. Nu ska jag hitta på något

 

Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 5 november 2012 20:14

 


Jah, nu sitter jag vid datan igen. Idag har det varit en ganska vanlig dag i skolan. Inget specigelt. Vi hade vanliga tråkiga lektioner. Med vanliga trista lärare eller något.. Efter skolan stanade jag och Bazze kvar. Jag satt och jag plugga So och sen även lite på bilden. Men det går inte så bra. Men det löser sig nog hoppas jag. Sen var vi på konfa återträff. Vi åt hamburgare och sen se en film. Nu ser jag en till film. Men ska snart sova.

 

Puss och Kram Elin   




Av Elin A - 4 november 2012 16:39


Jaa, Nu har jag klarat yterligare ett arbetspass så jag är helt klart på bra väg med mitt mående. Men det är roligt att jobba. Så nu njuter jag av en annan glass utan pomfrit dena gången. Men glassen är god endå. Jah, vad kan jag skriva nu..? Ja i går så var min kusin hemma hos oss och sov över. Det var kul fast hon och Moa satt vid datan hela tiden och dem e typ 4 och 6 år. Så Ebba var på spökvandringen.. Då blev jag och mamma kvar. Vi sat och såg på en film. Men även med var sin data i knät. Jag fatta inget av filmen.. Mamma sa att det var för att jag titta för mycket på datan och för lite på filmen.. Hmmm?? Jag tror hon har rätt. haha.. Får la se filmen en annan gång utan data.. Om jag klarar det haha.. fast tror inte det..Ja snart ska jag ut till bussen..

 

Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 3 november 2012 16:43


Grattis till mig! Eller något för att jag har jobbat ett helt pass på hur länge som hälst på grund av mitt mående. Men det måste betyda ljusare tider för mig. Ja men jag jobbade 4 timmar i dag och nu avslutar jag med pomfrit doppade i glass och cola. Det är faktist väldigt gott. Också väntar jag på bussen som går till tåget. Sen har dem på västrafik stält in mitt tåg som jag ska ta på morgonen det är sjukt elakt. Så jag kommer inte i tid till jobbet om jag börjar 12.. Utan då måste dem köra mig till Skara eller Grästorp. Så i dag och i morgon blir det grästorp. Tur att alla inte är negativa till att jag har ett jobb.. Men i kväll blir det inte mycket typ slappa och sova. För att årka jobba i morgon också. 


I går kväll var jag och min hemliga kompis på mina grannars spökvandring. Den var bra gjord men min kompis blev inte rädd utan snarare förstörde det läskiga. Men det var skönt för då behövde inte jag bli rädd. haha. Men det var bra gjort jag brukar vara med på den men kände inte att jag han i år så jag hoppade det. Och sen så jobbar jag i dag och i morgon när de har vandrign så det blev så här.



Puss och Kram Elin   


Av Elin A - 2 november 2012 01:38

 


Jag försöker glömma dig.. Men så fort jag lyckades så kommer något minne fram.. Jag lurar bara mig själv.. Men det är endå värt ett försök..


Nu sitter jag och min hemliga kompis och ser på en film efter att ha lysnat på en låt hon gillar om och om igen och hoppats på att inte väcka mamma eller någon annan i huset ska vakan. hehe.. Men ja vi har varit i landet Göteborg i dag och i Bohus och gått runt och frysit som svin eller något. Sen har vi åkt massa tåg och buss. Jag fick skäll av en busschofför utan anledning.. Jag hade rätt för amn kan ladda på busskortet på bussen om man har kontokort/bankkort. Men han envisades med att det inte gick.. Fast jag hade rätt så han bara " du får åka med gratis, bara du sticker här i från nu". Så jag fick en gratis busstur haha med en sur busschaför. 

Men jaja vi får se hur mycket vi sover i natt men det blir nog bra. Sen i morgon händer inget specigellt.. Utom att vi ska på en spökvandring.. Jag kommer bli skit rädd..


Puss och Kram Elin   

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards