loveislikeyou

Alla inlägg under mars 2012

Av Elin A - 28 mars 2012 19:30

Idag så har jag har det varit en ganska vanlig dag i skolan. På morgonen modde jag super dåligt jag hade ont i magen, huvudet och frös så jag sakakade även när jag hade tjocktröja på mig. Så jag funderar på att skita i att gå till skolan. Men det gjorde jag endå för att jag skulle prata med kuraton efter skolan med mamma. Och om jag inte gick till skolan idag så skulle jag inte få åka till scouterna i morgon och det tänker jag inte missa. Så första lektionen idag var matte och det gick bra. Sen blev det språkval/svenskaengelska det gick också bra jag läste 20 sidor i en bok. Sen påå sevenska var det en tjej/tant som var här och sankade om skoltidning för det ska vi nog göra på svenskan. Sen på blide satt vi i datastugan och jobbar med våra bild bloggar min bildblogg är länkad till denna bloggen. På tekniken blev jag nästan färdig med min burk jag gör. Sist var det elevensval och där har jag träslöjd det är riktigt kul. Sen efter skola var jag som sakt hos kuratorn. Det gick bra jag fick sakt det jag ville iallafall. Just nu ser jag på halv åtta hos mig. 


Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 25 mars 2012 21:00

Jah nu är man äntligen hemma hos mamma igen. Efter en hälg med scouterna och bad.


Fredag: Först en ganska slapp dag i skolan. Och sen hem och packa in för en hälg med scouterna.  Sen fick vi åka till rasta och bli hämtade där av ledarna. Och då lyckades jag övertala min kille att han skulle blogga så det inte skulle bli så långt i mällan inlägen. Sen när vi kom fram så gick halva grupen och handlade. Jag var kavar och bestämde lekar med killarna för det blev så tjejerna ville handela. Men inte jag. Det slutade med att vi skulle köra polis och demostranter. Det går ut på att alla utom en ska hålla sig i varnadra och typ demostre och den andra är polis. Också ska polisen ta alla så dem släper varandera genom att dra. Sen skulle vi vara tysta vi 11 men det var vi inte.


Lördag: Idag vaknade alla vi 6 på morgonen sen blev det städning och frukost sen åket vi i bilar till skövde badet. Det var faktist kul men kunde varit roligar om min kille var med. Men man ska ju inte klaga iallafall. Efter badet så fick vi åka till mcdonalds och äta där. Sen vidare till skara där pappa skulle hämta oss. På kvällen såg vi på smartare än en femteklassare.


Sönag: så idag har det inte hänt så mycket har bara slappat. Och har precis sett på time out. Nu ska jag snart sova så god natt.


Puss och Kram Elin  

Av Elin A - 23 mars 2012 21:08

hej alla som läser deta. idag så gäst bloggar elins kille casper. för att elin är och badar med scouterna i skövde. så hon kan ju inte blogga idag ni kanse kan sprida den här bloggen. för då blir elin glad om ni vill överaska hene       jag är ny det är därför det inte står så mycket


                  :) med vänliga hälsningar casper (:

Av Elin A - 20 mars 2012 20:09

Idag så har de inte hänt särskilt mycket haft vanlig skoldag med So först där såg vi på film. Sen var det språk i typ 10 min sen var det samling i Aulan/ matsalen. Där fick vi gå i genom ett papper som vi fylde i förra året. Sen fick vi rast i typ 30 min sen var det slöjd. Jag har träslöjde med bara killer. Men det går bra endå. Sen lunch och sen träslöjd igen. Sist var det engelska. Så dagen gick gaska fort. Efter skolan följde en kompis med mig hem. Men hon ska prov:a nästa vecka så vi gick av vid dagiset för att visa vart det låg sen så pluggade vi på HKK som vi har prov i. Men det kommer nog gå bra får se i morgon. 


Puss och Kram Elin    

Av Elin A - 19 mars 2012 16:55

Jag är så himla trött på folk som låtsas och spelar ett spel som jag inte årkar spela längre. Ett spel där dom håller i reglerna. Och har sådanan regler som jag vägrar att spela med. Nu får det vara nog..


I går var jag på sjukhuset i skövde och hälsade på min kille. Vi gjorde inte mycket såg på tv. Sen åkte han ner för att dem skulle söva han så jag fick vara själv men det gick bra den stunden. Dem hittade bark eller något i såret. Så det är inte så konsitgt att såret blev väldigt infekterat. Men det är på bätringsvägen så han kommer nog hem i morgon. Idag så har det inte hänt någon ting spesigelt har varit en ganska jobbig dag i skolan. men det får väll gå.


Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 17 mars 2012 19:49

Idag har det inte varit så mycket som har hänt. Har varit hemma och slappat framför tven och datan hela dagen. Och pratat med min underbara kille som hamnat på sjukhus för att såret där han sytt har blivit infekterade men jag ska försöka ta mig till honom på sjukhuset i morgon. Annars har jag inget planerat inför morgondagen så det kommer antagligen bli en lika slapp dag som i dag. Men det är ju skönt det med ibland.


Puss och Kram   

Av Elin A - 14 mars 2012 19:00

Igår var det ganska lungt var inte i skolan för att min mage gör super ont. Jag har ingen anning om varför men det är lite bättre nu men inte helt bra. Och mitt huvud tar död på mig. Så tillsammans blir de inte bra. Jag vet inte vad problemet är men jag mår super dåligt. Men i dag har jag iallfall varit i skolan. Och det blev en vanlig dag. Fick tillbaka biologi provet om Cellerna och Mattspjälkningen. Jag fick bara E men det är ju bättre än F iallfall. Sen efter skolan var jag hos kinesiologen och fick masage. Det visade sig att en ryggkota satt sent och att min axel var svullen. Sedan när jag åkte på rumpan i söndags. Det är min sämsta ide någonsin. Men man lär sig av sina mistag. Just nu sitter jag och lysnar igenom melodifestivals låtarna.


Puss och Kram   

Av Elin A - 12 mars 2012 19:43

Jag har inte bloggat på hela hälgen för jag har varit på skidresa stor del har varit bra.


Fredag = Först var jag i skolan där hände inget specielt. Sen när jag kom hem så fick jag packa det sista innan jag skulle åka till bussen. På bussen så satt jag brevid min under bara kille. Jag försökte sova hela resan men kunde värkligen inte sova. Så dem hade på en film i bussen. Sen somnade jag när det var ungefär 5 min kvar av resan. Så jag blev inte så himla glad när min kille väckte mig. Sen fick vi vära rum och så var det hopp i säng för att årka morgondagens skidåkning.


Lördag= Jag sov stort set ingen ting i natt. Jag vet inte varför men endå. När vi åkte buss till Branäs. Jag åkte några åk med slaom skider sen hade jag så himla ont i magen så jag kunde inte åka mer. Men min världens bästa kille var med mig så jag behövde inte var själv. Vi hade typ snöbollskrig. Det var super kul. Sen på vägen tillbaka till stugan så somnade jag mot  min killes axel. Jag sov i 1 timma och hade super ont i nacken. När vi kom tillbaka så fick vi duscha och sen äta tacos och se på melodifestivalen. 


Söndag= Jag sov inte särskilt mycket i natt häller. Inan vi åkte till snune skulle man ha packat och städat allt. Sen på bussen spelade jag på min killes mobil. När vi kom fram skulle han lära mig åka längd skidor. Men det visade sig att det fans ingen snö i längdspåren. Så jag och han åkte stolslift up till topen för att gå ner sedan. Vi fastnade i en dunge och satt där i 4 timmar. Sen skulle vi gå ner men jag ramlade hela tiden. Så jag föreslog att vi skulle åka på rumpan ner. Så jag åkte först ner och det gick värkligen inte att bromsa. Så jag åkte ner i lera och rötter och där rmlade jag runt. Och jag smälde i min arm. Men när min kille skulle åka ner så såg jag inget spesigelt som hände bara att han haltade när han skulle gå. Sen tittade han på lårte och då hade han fått en pinne inkörd i låret. Så han sprang ner rästen av backen och jag fick ta han väska. Sen fick han åka ambulans. Jag var sjukt orolig och på den tiden hade jag inte ätigt något sedan 8 då det var fruckost och jag han inte äta något för bussen skulle gå om en halv timma. Så jag kopt en kexchoklad och hade i bussen. Men jag kunde inte äta för jag var så sjukt orolig. Men sen fick jag veta att han sytt 5 styng på inerlåret. Men kunde fortfarande inte äta för jaf hade sodana skulldkänslor. För det var min ide att åka till topen och min ide att åka på rumpan ner. Så jag åt int mycket på den dagen.


Måndag= I natt har jag inte hälle sovit särskilt mycket. Men på dag so var jag i vara och köpte en ros och en klubba med hjärta och så stod det " I love you " För att jag fortfarnde hade världens skulekänslor. Men sen så fick jag träffa han och se att han måde bra bara haltade lite. Vi typ såg på tv och myste för han kunde inte göra så mycket annat. Men det var mysigt. Lengtar redan tills jag får träffa han igen. 


Puss och Kram Elin   

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards