loveislikeyou

Alla inlägg under december 2013

Av Elin A - 9 december 2013 21:09


     


Pöss och kram<3

Av Elin A - 3 december 2013 22:00

       

Bild1-2: tröjor ja köpt

Bild3: Jag

Bild4: Dans förestälning ni borde se 

 

Idag så hade vi skridskor på idrotten. Inte åkte skriskor sedan jag var typ 6 år så det var spänande. Men det var kul. Kunde faktist åka men var väldigt rädd att ramla så åkte längst kanten i början. Men alltså det gick la bra Jag ramla inte iallafall. Men det var väldigt kul. 

 

Sedan hade vi historia. Där fick vi sitta och plugga. Det var skönt att få den tiden till det för har inte haft riktigt tid eller årk hemma.

 

Sedan gick ja och en kompis runt med filt och kudde i skolan för att vi skulle ha typ sagostund på kultur och ideistorian. Satt å mysite i en soffa med 2 kompisar å klämetiner och peparkakor. Det va väldigt gott. Vi fick höra en saga om världens snyggaste pris i England. Som jag inte mins namnet på men så kan det va. Hans liv var i allafall intersant. 

 

Sedan gick jag och en kille i klassen och åt pizza för att vi skulle vara kvar i skolan men inte samlas förens senare. Så vi gick runt i Skara. Var på en secenhandbutik där jah hittade två tröjor en för 30 kr och en för 20 kr. Fatta vad glad jag blev. Sedan gick vi till leksaksaffären och köpte en julklapp. 

 

När vi kom tillbaka till skolan så skulle vi se på dansföretälning. Det var dansarnas genrep. Det var superbra har aldrig varit på något sådant tidigare. Gillade värkligen det. Den rekomenderar jag starkt att ni åker på och tittar. Det är 2:or som har hand om den och sedan är 1:or med lite granna. 


Just nu sitter jag och snackar med min pojkvän i skype. Vet inte vad ja ska göra sedan föröka sova kanske vi får se. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 2 december 2013 22:15

   

Bild1-2: Jag och Neon

 

Idag så började det med svenska och då skulle vi redovisa en text genom att svara på frågor. Fick även en ny text som vi läste på lektion så denna gången fick vi läxa med fårgor.

 

Sedan hade vi matte. Det går la bra. Det vi jobbar om nu är änkelt med ekvationer och tal med bokstäver det är inte alls svårt.

 

På engelska så hade vi läsning i en bok. De som ville fick gå ut och läsa själva och sedan räste läste våran lärare högt för oss. Jag var nära på att somna och tappade nästan boken massa gångor. 

 

När jag kom hem så plockade jag lite för att få iårdning och få in lite pengar till julklappar. 

 

Hade väven scouter idag även om det är måndag. Men alltså vi skulle fixa till inför julmässan. Så vi bärde stolar och städade. Vi hade kul tog även fram saker som ska säljas och aktioneras ut. Det kommer bli grymt kul.

 

Efter det så var jag och gymmade. Gick sådär. Men alltså mina händer gör ont sedan har jag gjort något med mitt knä. Det är aldeles blått. Vet inte vad jag har gjort. 

 

Just nu vet ja inte vad jag gör. Jag sitter i sängen och myser med min nalle i min pojkväns tröja som han lyckades glöma här. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 1 december 2013 21:30

     

Sorry.. för ingen bloggning i hälgen men alltså har varit med min pojkvän.. 

 

Men i fredags så var jag i skolan som vanligt. Det hände nog inget speligelt mer än att jag fick tillbaka ett omprov i engelska och då fick jg D fatta vad glad jag blev då. När jag kom hem så var det till att vänta och vänta tills min pojkvän skulle komma. Var så glad när han väl kom. Sedan så gjorde vi inte så mycket. 

 

I lördags så var vi inne i vara en stund för att hitta en 70 tals kläning till mig. Hittade typ ingen som jag vill ha. Det e svårt att hitt kläning till en bal med 70 tals timma. På kvällen var vi själva hem. Det var mysigt vi låg och såg på film hella kvällen och åt tacos. 

 

Idag så har vi varit på Julmarknad i var. De va inte så mycket men mysigt endå på något sätt. Men idag skulle min pojkvän hem det var synd. Ville värkligen inte det. Men när han hade åkt så gymmade jag och mamma det gick faktist bra. Men de var värkligen jobbigt. Sedan så durchade jag.

 

Nu sitter jag och ser på tv. Vet inte riktigt vad ja ska göra. Men får la in och plocka lite på mitt rum antar jag. 

 

Pöss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards