loveislikeyou

Alla inlägg den 6 februari 2014

Av Elin A - 6 februari 2014 21:45

     



Har varit på sjukhuset idag igen. Detta bröjar bli lite tjatit. Men jag har varit där 6 gånger nu iallafall. Men sak gå minst 15 så det är ett antal gånger kvar. Men det tar typ ingen tid där. Mer tid att resa. Men det gör inte så mycket enligt mig egentligen. Jag kan läsa eller plugga den tiden. 

 

Första lektionen var teater. Det gick ju sådär. Vi jobbar med grupparbete utan lärare. Det hade gått bra om hela vår grupp var där. Men nu var det inte så enkelt. Så vi kunde inte göra så mycket. Vi tänkte va och välja kostymer. Men 3:orna var där inför slutprudoktionen så vi fick inte det. Det var som rast vi hade då. Bara att ja snacka med folk jag inte brukar snacka med på raster. Men det va lite kul. 

 

Sedan på svenska så hade genomgång på boken som vi hade läst. Det var faktist mer i klassen som hade läst den än vad jag trodde. Så det blev en posetiv överaskning faktist. Men diskutionerna gick väl bara. Jag gillade boken värkligen. Ska försöka lägga ut en resension. Men jag får se. 

 

På andra teaterlektione gjorde vi ungefär lika mycket som på den första. Med andra ord inte alls mycket. Jag tyckte det blev lite deprimerande. Men så kan det vara. 

 

Det posetiva med ingen teater var att jag kom hem med en tidigare buss. När jag kom hem så bakade jag chokladbollar. Det tyckte de andra var en fin överaskning. Specigelt när det var bra städat efter åt. 

 

På scouterna skulle vi kört typ flaskrace. Men det var lite för lite snö för att göra det. Så vi löste ciffer i stället. Jag har en bild på ett ciffer jag gjorde. Det var ett ganska oplanerat möte kändes det som för att det var väldigt stökigt med mycket ljud. Men jag fick gjort lite iallafall. 

 

Just nu lysnar jag på musik och ska plugga. Har omprov på Engelska i morgon. Jag fick 5 poeng sist och man behövde 14 för att få godkänt. Det var inte alls så bra. Men så kan det vara. 

 

Pöss och Kram <3 

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards