loveislikeyou

Alla inlägg den 7 februari 2014

Av Elin A - 7 februari 2014 23:00

 

 

 

Idag så var jag i skolan vid 9. Min första lektion började vid 13.10 så ja va där lite tidigt kan man ju säga. Men skulle till kuratorn tidigt så de va lunkt. Matten var instäld för att läraren var på någon annan stans. Och Historian så gör vi grupparbete. Men var man klar så behövde man inte va där. 

 

Men på engelskan så hade vi omprov. Vi var la sex stycken som skulle göra omprovet. Men vi fick sitta i klassrummet för att läraren inte kan va på 2 ställen samtidigt. Där var första felet. Sedan skulle de andra göra en tyst uppgift. De skulle översätta texter. Men jag kan medela att det inte alls blev en tyst uppgift. Endel personer i min klass har ingen respekt. Deta gäller abolut inte alla. Men om man inte kan vara tyst när endel gör prov då har man lite respect för dem. Det tyckte jag var jälvkigt elakt. Men sådant är livet. 

 

På kvällen så hade vi disco på scouterna. Det var faktist väldigt kul. Det var 43 ungar som kom. Och det var sprot tema. Det var lite kaousartat i mellan åt men annars så gick de la bra. Vi körde några tävlingar och liknade. Men vi fick in en hel del pengar. Men med så många barn så fick ja en väldig huvudvärk.

 

Just nu ligger jag i sängen och snackar med min underbara pojkvän i skype. Helt otroligt att han står ut med mig. Men jag ska snart sova för är super trött å huvudvärk. 

 

Pöss och Kram 

 

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards