loveislikeyou

Alla inlägg under februari 2014

Av Elin A - 8 februari 2014 23:45

     

   


Skulle fått sovmorgon idag men så blev det inte. Vaknade kl 7 av en mardröm. Hade panik och ångest typ. Vågade inte ens gå på toa för att ja va så rädd. Men tillslut gjorde ja de endå. Men våga inte stänga dören. Känner mig super feg. Men så kan de va ibland när man drömt mardömmar. 

 

När jag väl gick upp så åt jag frukost. Sedan började städningen. Jag har inte gjort mycket annat än att städa idag käns det som. Satte även upp en hylla med parfym. 

 

Sedan fick vi främat för att fria min lillasyster. Det var kul men alltså det blev ganska mycket så jag fick huvudvärk igen. Men vi åt mat å såg på mellodifestivalen. Sedan såg jag på QX galan. Det var väldigt skummt faktist. 

 

Just nu snackar jag med min pojkvän som jag gör nästan varje dag. Det känns super bra. Älskar värkligen han.

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 7 februari 2014 23:00

 

 

 

Idag så var jag i skolan vid 9. Min första lektion började vid 13.10 så ja va där lite tidigt kan man ju säga. Men skulle till kuratorn tidigt så de va lunkt. Matten var instäld för att läraren var på någon annan stans. Och Historian så gör vi grupparbete. Men var man klar så behövde man inte va där. 

 

Men på engelskan så hade vi omprov. Vi var la sex stycken som skulle göra omprovet. Men vi fick sitta i klassrummet för att läraren inte kan va på 2 ställen samtidigt. Där var första felet. Sedan skulle de andra göra en tyst uppgift. De skulle översätta texter. Men jag kan medela att det inte alls blev en tyst uppgift. Endel personer i min klass har ingen respekt. Deta gäller abolut inte alla. Men om man inte kan vara tyst när endel gör prov då har man lite respect för dem. Det tyckte jag var jälvkigt elakt. Men sådant är livet. 

 

På kvällen så hade vi disco på scouterna. Det var faktist väldigt kul. Det var 43 ungar som kom. Och det var sprot tema. Det var lite kaousartat i mellan åt men annars så gick de la bra. Vi körde några tävlingar och liknade. Men vi fick in en hel del pengar. Men med så många barn så fick ja en väldig huvudvärk.

 

Just nu ligger jag i sängen och snackar med min underbara pojkvän i skype. Helt otroligt att han står ut med mig. Men jag ska snart sova för är super trött å huvudvärk. 

 

Pöss och Kram 

 

Av Elin A - 6 februari 2014 21:45

     



Har varit på sjukhuset idag igen. Detta bröjar bli lite tjatit. Men jag har varit där 6 gånger nu iallafall. Men sak gå minst 15 så det är ett antal gånger kvar. Men det tar typ ingen tid där. Mer tid att resa. Men det gör inte så mycket enligt mig egentligen. Jag kan läsa eller plugga den tiden. 

 

Första lektionen var teater. Det gick ju sådär. Vi jobbar med grupparbete utan lärare. Det hade gått bra om hela vår grupp var där. Men nu var det inte så enkelt. Så vi kunde inte göra så mycket. Vi tänkte va och välja kostymer. Men 3:orna var där inför slutprudoktionen så vi fick inte det. Det var som rast vi hade då. Bara att ja snacka med folk jag inte brukar snacka med på raster. Men det va lite kul. 

 

Sedan på svenska så hade genomgång på boken som vi hade läst. Det var faktist mer i klassen som hade läst den än vad jag trodde. Så det blev en posetiv överaskning faktist. Men diskutionerna gick väl bara. Jag gillade boken värkligen. Ska försöka lägga ut en resension. Men jag får se. 

 

På andra teaterlektione gjorde vi ungefär lika mycket som på den första. Med andra ord inte alls mycket. Jag tyckte det blev lite deprimerande. Men så kan det vara. 

 

Det posetiva med ingen teater var att jag kom hem med en tidigare buss. När jag kom hem så bakade jag chokladbollar. Det tyckte de andra var en fin överaskning. Specigelt när det var bra städat efter åt. 

 

På scouterna skulle vi kört typ flaskrace. Men det var lite för lite snö för att göra det. Så vi löste ciffer i stället. Jag har en bild på ett ciffer jag gjorde. Det var ett ganska oplanerat möte kändes det som för att det var väldigt stökigt med mycket ljud. Men jag fick gjort lite iallafall. 

 

Just nu lysnar jag på musik och ska plugga. Har omprov på Engelska i morgon. Jag fick 5 poeng sist och man behövde 14 för att få godkänt. Det var inte alls så bra. Men så kan det vara. 

 

Pöss och Kram <3 

Av Elin A - 5 februari 2014 21:45

 


Sov till 9 idag. Vaknade av att solen lös. Det var inte så kul. Men så kan de va. Men gick inte upp ur sängen så tidigt. Jag kunde sova länge för att ja inte hade skola idag. För att våran matte lektion var instäld och idrotten kunde jag inte medvärka i för vi skulle ha vollyboll och kan inte det med mina händer. Så jag blev ledig då. Det var väldigt skönt faktist. 

 

Jag har onte gjort så mycket idag faktist. Jag har varit ute och lämta interesse med sommarjobb. Men det finns inte många i Vara som tar sommarjobbare. Men jag fick ut 7 stycken iallafall. Sedan har jag sökt med komunen oxå. Så man kan ju hoppas att jag får något jobb i sommar iallafall. 

 

Just nu snackar jag med min super gulliga pojkvän. Ska snart sova blir en tidig morgon i morgon. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 4 februari 2014 22:30

   


Idag fyller  en av mina kompisar år. Så grattis till henne. ;)<3

 

Idag så började vi inte förens 11:30. Men jag var endå i skolan 9. För att de inte går några bra bussa men de gjorde inte så mycket. Jag pluggade men hade inga hörlurar. Jag var vän och bytte tid hos kuratonr.

 

Sedan hade vi historia. Då skulle vi plugga inför provet. Men vi gjorde färdigt vårat jingarbete istället. Det kändes skönt. Jag hakade inte upp mig så mycket denna gången faktist. Men vi skrattar i slutet. 

 

Sedan skulle vi ha en typ av messa där de gick igenom saker inför indeviduella valet. Det var väldigt spännande. Jag har valt psykologi som första val. Så hoppas värkligen jag får det.

 

På kultur och idehistorian så jobbade vidare med vårt grupparbet om kalmarkriget. Det gick faktist bra vi blev nästan klara. 

 

Åkte till mormor efter skolan. Det gick bra jag sov på bussen typ. När jag kom hitt så pluggade jag matte och såg på tv. Efter en stund kom mamma och vi åkte till gymmet. Vi gick ett pass med avsapning. Det var väldigt skönt. Men de tjatade om att man skulle andas hela tiden typ som att vi skulle glömma de annars. 

 

Har nyss sett på en resa för livet. Det är så sjukt hämskt hur de kan ha det så. Mår värkligen dåligt när jag ser det. Men kan endå inte sluta titta. Känner mig maktlös som om jag inte kan göra något. Jag gillar värkligen inte den känslan. 

 

Just nu snackar jag med min underbara pojkvän. Det är väldigt kul. Ja trivs med att snacka och kan säga vad jag tänker. Utan några större problem till han. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 3 februari 2014 21:00

   


Idag var det skola. Vi hade svenska först. Då började vi förbereda inför nationela muntligt. Det gick ganska bra. Vi fick ge varandra tips och diskutera vad vi tyckte och tänkte om de man ville snacka om. 

 

Efter de hade vi matte. Det gick bra. Som vanligt. Med väldigt lång tid med genomgång. Så det blev inte så myckte räknat faktist. Men så kan det vara. 

 

På engelskan hade vi prov. Det gick inte alls bra. Men det kunde jag gissa innan jag ens börjat. Men det gick endå bättre än jag tordde. Men vi fick gå när vi var klara.

 

Har även varit en sväng på sjukhuset i skövde. De ökade behandlingen till 30 secunder dag. Det tog 35 min från de att jag gick av bussen tills att jag gick på nästa. Så det tar värkligen ingen tid. Det är sanare väntan som det blir mycket av.

 

Jag snackade med min pojkvän deräkt när jag kom hem bara för att han skulle plugga sedan. Men han hade tid iallafall. Så det gör mig lycklig. Igår glömde jag skriva att vi hade 3 månader. Så himla lycklig med han så det går inte beskriva. Älskar honom så mycket.

 

Har precis sett på Familjen annorlunda. Det blir så många barn. Förstår inte hur de kalar av att få livet att gå ihop. Vill inte ha så många barn. Men de va inget som dem hade planerat heller men vi får se.

 

Pöss och Kram <3  

Av Elin A - 2 februari 2014 21:15

     


Inte bloggat i hälgen på grund av att jag varit hos min pojkvän. Vi gör inte så mycket egentligen som går att blogga om. Så därför brukar jag inte blogga där. 

 

Men vi har myst väldigt mycket, läst en hel del så jag har läst slut min bok. Ska skriva bokrecension på efter torsdag hade ja tänkt. Sedan spelade vi rome totale war. Det var ganska kul tills jag förlorade. Men det gick ganska bra. Endå tyckte jag. Jag somnade när jag skulle bada. Det gick itne så bra. Jag fick ont inacken. 

 

Jag har värkligen somnbrist. Jag är super trött ska försöka sova snart. Och somnat tidigt i hälgen. Men inte lätt att ta igen all somn som jag har missat. 

 

Pöss och kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards