loveislikeyou

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin A - 27 juli 2014 18:41

 


Tänkte göra en video med frågor och utmaningar. Så nu får ni se till att ni kommenterat fårgor och utmaningar som ni tycker jag ska göra. 

 

Pöss och Kram<3


Av Elin A - 27 juli 2014 08:00

 

 

Igår när vi var ute och kolla kräftmjärdarna så fanns det några stycken in så många om första gången. Fiskade även och om ni tittar i hinken så fick jag den minsta nu ser.  Och min syster fick de andra. Ibland är det inte rättvist. Men jag hade kul endå.

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 26 juli 2014 19:24

   

 

Igår var jag med familjen på traktorrace. Jag är inget traktorintreserad men jag älskar värkligen traktor race. Jag tycker det är häftig. I år hade dme 20 års jubeleum. Dagen till ära hade de fått hitt ett Jas 29 gripen som flög och gjorde konster. Det var riktigt häftigt. De hade även fått en rysk PBV en pansarvang som åkte runt och åkte på bilar. 

 

Om man ser hur racet gick så var det spännande. Det var första gången de hade tidtagning som var robbotstyrd. Och det var tur för de som var närmast skillde det 1 hundradel. Det är sjukt lika ju. Det var även väldigt spännande för en av traktorerna vurpa och hamna på taket det vär läskigt tyckte jag men de gick bra för han som körde. Det var även en manlig förare som hade ne kilt på sig. Han som van var bara 17 år. Det var två brödeer ifinal. Han som van van oxå förra året. Det är lite kul. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 25 juli 2014 15:09

   


Här har ni bilder från statsvandringen i Lidköping. Jag var där med min familj idag. Det var väldigt häftigt och tyckte det var kul och de var väldigt duktiga. Jag har itne varit på den förut men har hör att den varit i några år inna. Jag tycker värkligen ni borde kolla kolla in detta och överväga att gå den iallafall. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 25 juli 2014 10:45

 

 

Igår var vi ute hela eftermiddagen. Min systers kompisar var här. Vi började ett vattenkrig i vattenspridaren. Sedan blev det flyttat till ån. Jag badade och de försökte träffa mig. Efter en stund badade alla. Vi ringde deras föräldrar så alla kom. Vi hade super trevligt. De har 2 små 2 åringar. De är så söta och de vill oxå båda. Efter att vi ätit kvällsmat så fiskade vi. Det blev 8 stycken sammanlagt. Det var ju kul. Vi la även ner några kräftmjärdar.

 

Idag så tog vi upp dessa. Vi hade lagt ner 6 stycken. Gissa hur många vi fick?? 37 stycken. Fattarn i vad kul eller. Dock la vi tillbaka 20 som var för små. Men 17 på 6 mjärdar är endå bra. Vi la tillbaka 4 mjärdar i vattnent igen. Så kul ju.  

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 24 juli 2014 12:36

   

Igår var vi på vara utomhusbad. Jag tycker inte det är så roligt. Men det passar nog mäst för barnfamiljer tror jag eftersom det var völdigt många barnfamiljer där. Men det är fint så jag tycker att man ska kolla in det. Det åker från andra håll och badar där. Det är sällan man ser någon man känner. 

 

Pöss och Kram<3 


Av Elin A - 23 juli 2014 12:43

           

 

Igår så var vi och firade en som fyllt år. Vi var på en gokart barna i Lidköping. De körde i 10 min. Jag vågade inte köra men kan ju säga att jag ångrade det efteråt. Det såg kul ut. Efter det åkte vi hem till någora och åt super god grillad mat. Jag hade varit med och hjälp till med maten. Jag och en tjej som va med satt och sepla spel. Vi hade faktist väldigt kul. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 22 juli 2014 15:09

     


Döper du en gris till Napolion i Frankrike då bryter du mot lagen 

 

I indonesien bestraffas onani med halshugning. 

 

Kvinnor i Vermont måste ha ett skriftligt tillstånd från sin makar för att bära löständer 

 

Att spela domino på en söndag i delstaten Alabama är olagligt. 

 

I England är det olagligt att dö i parlmentsbyggnaderna.

 

Kommer lägg ut mer snart.

 

Pöss och Kram <3 


översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards