loveislikeyou

Alla inlägg under juni 2012

Av Elin A - 15 juni 2012 21:28

Haha se super glad ut på skolavslutnignen.


Jippi skolavslutning idag. Fick ut mina betyg och det blev E och D men det är jag stolt över för det blev inga F. Sen kom farmor och hämtade mig i skolan och så åkte vi och fikade. Sen vidare hem till henne. Vi åkte sedan in till skara för att se när studenterna åkte runt på vagnarna. Efter det skulle vi hem och göra oss finna igen för att åka på student till våran granne. Det var super kul. Vi spelade lite biljard men jag kan erkäna att jag är sämst på att spela det så jag spelade inte så mycket. Men endå. Nu ska jag och Ebba snart ut i lillstugan och sova för jag är super trött. 


Puss och Kram Elin    

Av Elin A - 14 juni 2012 20:45


Studenten Rickard :D


Jag tog Rickards student mössa :D


Jippi. Jag slap skolan idag för att Rickard tar studenten. Rickarde är min mammas kusin. Först så var jag en liten stund i skolan. Vi hade klassens dag så vi såg på en film och sen gick vi till oltorp. Sen kom mamma vid 11. Jag och mamma åke hem och byte om. Jag hade en typ grå volang kläning med rosa tajts och svart kofta till det. Sen tig jag inte de bästa skorna in till vara så jag fick blåsa på min fott. Det var super kul att titta på när Rickard och de andra sprang ut. Rickard och hans storebror Emil har jag inte träffat på 4 till 5 år så man kände inte igen dem. Efter att de hade åkt runt på kärran så gick vi hem och åt hos mormor. Sen var det inte mycket mer att säga om dena dagen. I morgon har vi skolavslutning och sen åker jag till pappa. Jag vet inte ur mycket bloggat det blir medans jag är där men jag kommer hem till mamma på söndag. 



Puss och Kram Elin    

Av Elin A - 13 juni 2012 18:31



På bilden ser ni alla fina nior som var utklädda idag på nians maskerad. Det fans super fina kostymer. Undra vems som vinner det får man antagligen veta i morgon. Men niorna får veta det i kväll på festen. Ja annars har det varit ganska vanlig dag i skolan. Inga konstig heter. Men det är sista dagen som det är så. För i morgon blir det klassens dag. Då ska vi nog se på film och gå till oltorp. Det kan kansk bli kul det får vi se. Sen i efter midag så har jag pluggar moppe och är färdig med fågorna på datan nu. Så nu är det bara det riktiga provet kvar. Sen har jag och Moa även bakat chokladbollar. De var super goda.


Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 12 juni 2012 20:21

 


Ja varit en lungn skoldag idag. För vid första lektionen kom våran lärare 20 min sent. Sen blev det film på första lektionen som var So. Sen på språket blev det också film. Då såg vi slutet av snabba chas ( stavning). Sen på träslöjde gjorde jag inte så mycket häller. Sen till lunch blev det nudlar och någon kött gryta. På hemkunskapen så fick vi städa och reda på våra slutbetyg. Mitt blev E. Sista lektionen var engelska. Den skulle vara i 40 min men den blev bara 5 min. Sen när jag kom hem så gick jag ut och gick. Men de haller på att bygga ett vindkraftvärk. Så de lägger jord över där jag brukar gå på en liten gräs väg. Så jag fick gå i åken med lin i tror jag det var. Mina byxor blev grön och brun prickiga. Sen när jag kom hem efter promenaden så fick jag klippa gräset. Jag blev super trött efter det. Jag kommer nog sova väldigt gott inatt. Just nu ser jag och Moa på film vi ser på hundpansionatet.


Puss och Kram Elin      

Av Elin A - 11 juni 2012 20:55



Idag så slap vi sista lektionen för att vi skulle kolla på när lärarna spelade inebandy mot 9:erna. 9:orna förlårade med 2-3.  Men det var kul att titta på endå. Hoppas det går bättre när jag går i 9:an. Men jag tvekar på att jag kommer vara med och hjälpa till att vinna. Sen efter skolan åkta jag till vara och sen vidare till Casper. Där åt vi pizza och myste framför en film. Men vi spelade även lite på datorerna. Men ska nog snart sova ör väldigt trött. 


Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 10 juni 2012 15:25

   


Ja igår van datan så jag satt vid den och somnade mella 1 och 2. Sen vaknade jag vid 7. Jag spelade på datan sen sjöng jag singstar. Jag och lena bakade sega choklad muffins. Men de blev inte så seg men mer kletig. Men just nu sitter jag och ser på tv och äter muffins. Ska snart hem till mamma. Och då bler det att titta på film med mamma och moa och kanske Ebba. Annars vet jag inte vad jag kommer hända mer idag. Men vill tacka alla som gjort min hälg helt underbar.



Puss och kram Elin   

Av Elin A - 9 juni 2012 23:22



Sitter nu på madrasen som jag ska sova på i natt. Funderar på om jag ska sova eller sitta vid datan enstund till men jag tror att datan vinner. 


Puss och kram Elin   

Av Elin A - 9 juni 2012 16:54

 

Ja som ni kanske märkt så bloggade jag inte i går men jag årkade värkligen inte. Men det hände inte så mycket. Men idag så har jag varit i skövde och badat. Vi var mammas familj och min moster med familj. Det var super kul. Sen nu är jag hos Lena utanför skara. Jag ska sova över där tills i morgon.


Puss och Kram Elin   

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards