loveislikeyou

Alla inlägg under november 2013

Av Elin A - 18 november 2013 21:45

   

Bild1-2: Jag :D

 

Idag hade vi svenska första lektioen då skulle vi gå igenom en upsats sak som vi gjorde för några veckor sedan. Men jag Han inte med att gå igenom min så vet inte hur det gick men bara att hoppas på det bästa antar jag.

 

Sedan var jag hos kuratorn och snackade. Det ja vet inte hu rja ska beskriva det men det gick la bra fick sakt vad jag vill men vet inte riktgit om hon fattade men jaja det löser la sig efter ett tag antar jag.

 

Sedan hade vi föreläsning om någon tant som kom från stocholm hon hade varit stark socialdemoktrat sedan hon var ung och nu var hon pansionär. Hon hade jobbat med Palme. Men fick ont i rumpan av att sitta på golvet i ungefär 2 timmar. 

 

Sedan hade vi engelska men inte så länge. Vi hade typ högläsning ur en text det gick la ganska bra sedan fick vi en läxa som jag inte tittat på än. Men får la gör det snart.

 

Hade även tid hos dietisten efter skolan så det blev en tru in till lidköping. Men hon tyckte allt såg bra ut och att jag bara skulle fortsätta kämpa så som jag redan gör.

 

Hade scoutmöte med de "stora" scouterna. Vi gjorde inte så mycket men vi satt och planerade saker inför kommande saker tydligen sådant de gör på sina möten. Men vi var typ bara 4 stycken idag. Så de var inte så många

 

Just nu sitter jag i min säng med Neon i knät och skypar med världens bästa kille. Har sådan fruktansvärd huvudvärk så det e inte sant. Men hoppas den går över snart.

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 17 november 2013 22:00

   

Bild1-2: Jag och neon ( nallen )

 

Haft en helt underbar hälg i hälgen. Varit hos min pojkvän. Har haft det väldigt mysigt med film å godis och mys. Sedan på lördags eftermidagen/kvällen var vi på liseberg. Vi skulle se på en teater " Livet i parken " Den var super bra och jag hade underbart kul. Sedan seplade vi lite på hjul och sådanr. Min pojkvän van nallen som han döpte till Neon. Den är super gullig. Sedan van han ett rör med center oxå. Det var ju jul på liseberg hade börjat så det var väldigt mysigt med alla ljus och allt sådant. Har även fått armandet med döskallen på som syns på nedersta bilden. Hälgen har varit super underbar. Vi spelade sims och vår familj fick massa barn som han inte e glad över så nu tänker han svälta dem och de vill inte jag. Men jag är inte där och skyddar dem så får se om de lever när jag kommer ditt. 


När jag kom hem i dag så åt vi lite sedan såg vi på solsidan. Spelade monopol junior med min syster. Jag förlorde alla mina penger inte riktgit meningen. Men så kan det gå och hon blev ju nöjd iallafall. Sedan snackade jag lite med min pojkvän går liktsom inte låta bli vill inte va långt ifrån han. 

 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 15 november 2013 14:45

  

Bild1: Jag

 

Bloggar tidigt nu för att ja känner för det..

 

Dagen idag började med matte. Alltså vi hade en sista genom gång på kapitlet och sedan fick vi jobba med ett typ täst prov inför nästa vecka då vi ska ha ett prov i det. 

 

Sedan hade vi historia. Då såg vi på filmer " fredagsmys" som min lärare sa men alltså jag anser inte riktigt att de blev fredagsmys men vi såg på 2 filmer om palme  och hans parit. Anteknade lite så det var en väldigt lungn lektion. 

 

Sedan hade vi engelska vi hade inlämning av en läxa men jag var itne klar med den så jag gick utanför och jobbade med den under lekrionen. Men jag e fortfarande inte klar så jag får jobb mer med den i hälgen. Vilj ju visa att jag kan även om jag itne haft ork i veckan. 

 

Just nu sitter jag i kafiterian med musik och väntar tills min buss ska gå. Passade på att blogga nu för att jag inte vet om jag kommer blogga i hälgen efter som jag ska till min pojkvän. Och sist blev det ju inget bloggat då. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 14 november 2013 22:09

       


Så irriterad. Gjort ett fint blogginlägg och sedan bara allt försviner. Men har haft 2 teater lektioner idag. Det var kul på första så hade vi om satus och skulle jobba på stausändringar som skrer. Sedan hade vi om våra förra arbeten och skulle välja en karaktär som var så långt ifrån oss som möjlig. Jag var en mördare eller sådan som sloggs. Det var väldigt kul. 

 

Sedan på svenskan hade vi prov som jag viste om egentligen men inte haft en tanke på så det gick la ba endå antar jag eller hoppas på

 

När vi kom hem så bakade jag en kladdkaka för att min underbar mamma fyller år. Sedan fick hon öppna presenter. Det var väldigt kul.

 

Sedan på scoterna så skulle vi förbereda invigningen som sker nästa vecka. Det ska bli väldigt kul för att det är mörkt och de mindere får gå en och en. Men vi ska inte skrämma dem de ska bara avlägga nykterlöftet.

 

Nu ska jag ner och durcha och ränsa tankaren. De brhöver jag

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 13 november 2013 21:30

     

Bild1-3: Jag :D

 

Idag had vi idrott och då skulle vi haft murboll men de hade satt upp någon sorts tält i idrotts hallen som man kunde se stjärnbilder i. Vi fick dock inte gå in där. Men det såg väldigt skumt ut faktist. Så vi fick välja mellan att spingingcyckla spela pingis eller syrtketräna istället. Jag valde spinging men satt mäst och kolla på de som spelade pingis. Spingincyklarna var inte alls bekväma.

 

Sedan skulle jag till skolsköterskan på en hälsokontorol. Det gick la bra antar jag vi diskuterade väldigt mycket saker som jag tyckte var känsliga som ja inte ville diskutera eller har dikuterat med någon innan. Så det väckte mycket känslor.

 

Kom försent till matten för att vi snackade så länge med skolsköterskan. Men det gjorde inget. Hade svårt att få fokus det var mycket vi hade snackat om som for runt i mitt huvud under hela lektionen. Det var ett rent kaus allt ihopa. 

 

Sedan skulle jag hem. Men mamma och Ebba var i skara så jag åkte med dem men när ja satt i bilen fick jag veta att de inte alls skulle hem utan att mamma skulle till docktorn så jag å Ebba åkte till mormor och fikade sedan gick vi och handlade. Vi hade kul men som tur var så kom mamma när vi skulle betala annars hade vi inte kommit ut där ifrån. 

 

När vi kom hem så snackade jag med min pojkvän för att försöka förklara allt som jag och skolsköterskan hade snackat om. Det gick la sådär. Men sedan blev det pankaksbak. Mina pankakor blev väldigt tjocka så de gick inte alls att rulla. Men de var goda endå. 

 

Just nu sitter jag i sängen och skypar med min pojkvän är så lycklig. Ska snart försöka sova. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 12 november 2013 22:30

                 

Bild1-8: Jag och min kompis 

Bild9: Jag :D

 

Första lektionen idag hade vi bad. Men efter som jag var med och badade i förra veckan så behövde vi inte göra så mycket. Men det var inte så många som varit med på båda lektionerna. Men jag gillar att bada så jag var det.

 

Sedan hade vi både vanlig historia och sedan hade vi kultur och idehistoria. Det är lite jobbigt att sitta still och fokusera i 2 timmar och 40 minuter men somtur är så får vi lite benstärckare och varierande arbet under den tiden.

 

Sedan hem och skynda sig att ficksa min syster och sedan mig. Skulle på hennes trollfest ska på hennes skola. De var super duktiga på att spela och sjunga. Det var någon musikal som dem hade gjort. Det var väldigt kul att titta på och min syster var väldigt söt som ett troll. 

 

Sedan åkte vi vidar jag och Ebba skulle till konsärhuset med morfar och Ebbas kompis skulle också med. Vi hade super kul. Vi skulle titta på någon ny cirkus sak. De var super duktiga och gjorde konster och akrubatik. Det var super duper häftigt. Går inte beskriva hur häftigt det var. Men det var en finsk grupp med 3 killar/män. Det var enda förestälningen de hade i hela Sverige. Det var väldigt inponerande tyckte jag. Men det lixom blev lite för mycket ibland när de gjorde olika saker alla 3. Men de höll späningen. 

 

Just nu ligger jag i sängen och snackar med min pojkvän. Idag lysnar han på mig. Ska kolla igenom matte inför provet på torsdag sedan sova är väldigt trött. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 11 november 2013 21:45

 

Bild1: Jag :D

Har hafte en någorlunda vanlig skoldag idag. Med svenska fört. Där gjorde vinget specigelt direkt men endå. Sedan hade vi lång rast då höll min kompis på att bus med mig hela tiden. Jag kom även på hur man sätter i bromsarna på en rullstol. hon tog min mössa och pennfack och rullade iväg med det.  Men jag han ifatt henne. Hon är så underbar å får mig att bli glad. 

 

Sedan hade vi matte och dig la sådär hade matte sakerna kvar hemma så gick itne så bra. Men var med på genomgången och lysnade. Sedan fick jag låna min lärares bok och jobba men kollade mäst gamalt inför provet snart. Har omprov men fick endå godkänt. Men kan visa bättre.

 

Sedan had vi engelska. Men vi började tidigare och slutede tidigare men det tog tid innan vi kom igån så vet inte tror inte vi hade lika lång lektion som vi skulle men det gick bra endå. För att jag kom med en tidigare buss så det var lungt. 

 

Sedan hemma har jag hålligt på att plockat och städat för att jag inte hade några pengar och insåg att de snart e jul. 

 

Just nu skypar jag med min pojkvän som inte lysnar. :c och snackar med min syster i mitt rum men ska snart sova för att någon har bestämt att sätta timer på routern så mitt internet stängs av. 

 

Pöss och Kram <3

 

 

Av Elin A - 10 november 2013 22:15

 

Bild1: Jag :3

 

Sorry att jag inte har bloggat i hälgen.. Men har varit hos min pojkvän å varken årkat eller hunnit bloggat.. Men åkte iallfall till Göteborg efter skolan.. Och där mötte min pojkvän mig för att vi skulle åka hem till han.. Bussresan skulle ta någon timma men det kändes inte som så länge för att jag sov större delen av buss resan. Min pojkvän tyckte att jag var väldigt osocial. Men itne mitt fel att jag var trött.

 

Alltså om man ska sammanfatta hälgen kort så har den varit väldigt underbar. Vi hat sett på film myst och sovit typ det. Jag skulle försöka lära mig att spela ett spel på tv:en. Men alltså det gick inte så bra för att spelt var superdumt mot mig... Har även sett på 3 skräckfilmer som jag insett inte alls är läskiga. Så ja kanske inte alls är så rädd för skräckfilmer som jag trodde att jag var. Men det gick bra. Jag sov faktist förvånasvärt bra iallafall första natten. Andra natt sov jag mindere. Men de gjorde inget väckte min pojkvän tidigt han var inte så glad då. Lengtar super mycket tills nästa gång ja får vara med han.

 

Sedan blev det buss och tåg hem. Tåget blev sen så vi fick sitta  på tåget länge. Men snackade med folk så tågresan så det gick bra endå. Har sett på en film om asbergers syndrom det var väldigt spännande och kände igen mig i visa sammanhang. 

 

Just nu sitter jag och skypar med min underbar pojkvän och gör täster på nätet med min lillasyster. Sak plocka undan lite sedan sova. 

 

Pöss  och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards