loveislikeyou

Alla inlägg under november 2013

Av Elin A - 7 november 2013 23:00

   

Bild1: Jag 

Bild2: Jag 

 

Idag hade vi teater första lektionen. Vi jobbade med det personliga reviret. Att vi skulle träna oss på att gå nära varandra utan att det skulle kännas obekvämt. Det gick ganska bra faktist. Men lite jobbigt att alla var så långa så de tittade ner på mig och jag fick titta upp på dem. Men de funkade någorlunda endå faktist. Sedan körde vi en tilllitsövning då var man 8 i en grupp och en skulle ligga ner med ögonbindel. Alla skulle lägga sina händer på kroppen ( men inte på privata delar) Sedan skulle man lyfta upp personen så att den var höggt uppe och de som lyfte hade raka armar. Det kändes som att man flög det var häftigt men endå läskigt på något skumt sätt. 

 

Sedan hade vi svenska då fick vi skriva klart om vad vi had börjat på i mondags. Det var 700 ord som skulle skrivas. Jag skerv om hur man anväder sitt kroppspråk och jag blev förvånansvärt klar. Men alla blev inte det.

 

Sedan hade vi teater igen. Denna lektionen jobbad vi med imoroviastion till musik. Då fick vi en mellodi/ musik som vi fick gå på inpuls och göra en karaktär av. Det var väldigt kul. Alla gick runt och snackade med sig själv på scenen. Det kändes lite lustigt men fick försöka att koppla bort allt annat. Sedan efter 10 stycken så skulle vi skriva ner på ett papper om alla våra karaktärer. Och när vi var klara så skulle våran lärare ropa upp en siffra och vi skulle göra den karatären i en vardagssitvation. Det var oxå väldigt kul för att få utvekla sina karaktärer.

 

Sedan hamnade jag på mammas jobb för att vänta på henne. Jag satt och lysnade på ljudbok. Den är väldigt spännande lysnar på femti nyanser av honnom. Den är bra. Sedan iväg att hämta minsa systern ( mamma glömde henne) sedan hämta större. Vara hemma i en halvtimma och sedan vidare...

 

Jag var på scouterna. Där snackade vi om drogfriryggsäcken. Först skulle vi vara 3 i varje lag och 2 lag skulle upp samtidigt och motivera något ämne. Vi hade chips och kämpade mot godis. Vi vann med mäst argument. Sedan skulle vi snacka om olika saker som alkohol och drogor gör med oss och hur vi reagerar på olika saker själva. Deta snackar vi om för att vi är nykterscouter. 

 

Just nu skypar jag och sak sanrt plugga lite. Sedan ska jag sova det behöver jag är super trött. lengtar tills i morgon :3

 

Pöss och Kram <3

 

 

Av Elin A - 6 november 2013 22:15

 

Bild1: Ebbas tårta ( glutenfri)

 

Idag så var vi lediga från skolan för att vi hade utveklingsamtals dag. Då behöver man bara komma till skolan när man har smatal. Vilket jag hade sent så jag sov till 10 eller 11 någon gång. Sedan såg jag på film. Först såg jag en twilight film. Sedan var jag ner och åt och när jag la mig i sängen igen så såg jag på filmen Jag saknar dig. Den är väldigt sorglig. Men jag gillar den väldigt mycket endå. 

 

Vi kom sen till samtalet. Men det gjorde inget för läraren var inte klar med samtalet innan oss. Så vi får endå vänta. Men när vi väl kom in så fick vi snackat om hur jag trivdes i skolan och sådant. Jag fick veta att jag har godkänt och mer där till i skolan. Det kändes väldigt bra. 

 

Sedan skulle vi åka till Mormor för att hämta Ebba. Det gick la bra antar jag och sedan skulle vi hem då var maten fram. Sen vill mamma se filmerna om mina betyg så vi såg på det i pauserna i bonde söker fru. Blev även tårt i pausen som bebba hade gjort den var god men konstigt nog så smakade den banan utan att det var någon banan i den. Det var väldigt skumt. Men god endå.

 

Nu snackar jag i skype och sitter i min säng. Det e väldigt kul faktist. Men vet inte rikgtigt ja har ont men de går inte beskriva. Men allt löser la sig

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 5 november 2013 22:30

 

Bild1: Jag och min syster

 

Idag så hade vi idrott första lektionen. Då hade vi bad. Det var super kul. Vi skulle först göra något i grupp och sedan skulle vi hålla hand och simma till andra sidan hand i hand. Det var super kul. När vi hade tävling med det van mitt lag. Sedan skulle vi simma så många längder vi kunde på 15 min. Det var lite jobbigt för att jag hade träningsvärk i ena armen. Men det funkade hyfsat endå. Men problem blev när vi skulle köra livrädding för jag kunde göra med händer för att de är ju fula med blåsor. Men det löste sig endå. Sedan fick vi sitta i bubbelpolen tills vi slutade. Det var väldigt kul. 

 

Sedan fick vi gå tillbaka till skolan där spelade jag och några kort. Det var super kul. Jag van fast alla van engång så det kanske inte var så specigelt men endå. Sedan skulle vi äta det var fisk någon ting. Inte så gott så det blev macka till mat för mig. 

 

På historian så snackade vi on någon snubbe som var som hiler och starling men mins inte hans namn så det skitter sig allt ihoppa. Men det kommer la någon gång. Sedan sanckade vi om utvecklingsamtalen. Hur han hade förbert våran mentor inför det. Han missade även när vi slutade så vi sattkvar längre. 

 

Hade även kultur och idehistoria idag. Först fick vi sitta själva och jobba med en film som läraren hade lagt ut åt oss med frågon tills vårt prov. Sedan skulle vi ha genomgång då snackade vi om mode och sådant från långt tillbaka i tiden. Jag och min kompis var super trötta så vi låg lutade mot varandra under det. Hehe.. Inte så bekvämt men funkar la endå.

 

När jag kom hem skylle vi åka nästan diräkt. För min syter skulle dansa och jag och mamma skulle gyma. Men det gick inte så bra för mig. Först gick jag saktare än gåbandet så jag ramlade av.. Sedan klarade jag inte träna för att jag var så trött. Mistänker att när jag sover så sover jag endå inte typ på något skumt sätt. Jag vet inte men är trött. Så jag gick ut i bilen och somnade typ där. Det var inte så bekvämt.

 

JUst nu ligger jag i min säng. Ska snart sova är super trött. Men vill snacka i skype lite till. Det går före sömnen för min del

 

Pöss och kram <3

 

 

 


Av Elin A - 4 november 2013 21:15

   

 


Bild1: Jag och varmchoklad

Bild2: Jag :D

Bild3: Fin uppfinning för upptagna personer på mammas jobb

 

Det var faktist lite skönt att komma tillbaka till skolan efter lovet. Men hade gärna sovit lite längre men man kan ju inte få allt man vill. Första lektionen var svenska. Där håller vi fortfarand på att jobbar om språk. Idag så fick vi fem uppgifft att välja på. Jag valden uppgiften där man ska snacka om hur kroppspråket funkar och sådant. Det tycker jag är väldigt intresant och skulle gärna lära mig täckenspråk. Men har väldigt svårt för soråk så det blir la inget med det.

 

Sedan hade vi väldigt lång rast och då spelade vi kort. Jag vann de flästa gångenrna även om de andra inte riktigt vill erkänna deta. Men så var det. Sedan när vi skulle äta så skulle tycket min kompis att jag åt lite dåligt så hon fick för sig att mata mig. Det tyckte inte jag var någon specigelt bra ide. Men hon kommer inte alltid med bra ider. Sedan gick jag till skolsyster för att visa min hand och snackade om att de hade tagit prover. Jag fick en salva som jag kletade i min kompis hår hon gillade inte riktigt det så hon rullade ifrån mig.

 

Sedan hade jag matte. Det gick la bra kom typ 10 min försent.  Men det gjorde ingen ting. Haf inte missat något för det tar en stund innan alla i klassen tystnat. Men matte e inte alls svårt men hade ingen driekt lust eller årk till det så blev inte så mycket gjort men klarar mig endå.

 

Siste lektionen var engelska. Där håller vi oxå på med någon skriv sak. vi skulle typ ett brev från en kille till sin mamma om när han var i london. Det tog sin tid innan jag fattade instruktionen på engelska. Men allt löste sig med lite tid.

 

När jag åkte bussen hem så somnade jag. Men som tur var så vaknade jag upp litte innan min station. Sp jag behlvde inte gå extra denna gången som en annan gång. Jag fick hjälpa till på mammas jobb när jag kom ditt för att vi inte skulle åka föränds vid 17 för att hämta min syster hos en kompis. Så var inte hemma förends vid 18. Men min lillasyster har lekt hotel så jag har fått mat på rummet och var choklad. Det var mysigt för haft massa kläder på mig och ett täcke men endå frusit. 

 

Just nu sitter jag och skypar med min pojkvän och försöker få bort min lillasyster ur min säng. Funderar på att alltingen sova sedan eller se en film. Jag har inte bestämt mig. 

 

Pöss och Kram <3

 

 

 

Av Elin A - 3 november 2013 22:15

   

Bild1: Jag å moa

Bild2: jag å moa

 

Idag har jag inte gjort så mycket  jag har varit hos mormor. Tittat på sport på tv för att morfar tittade på det. Det var ishocky och trav. Fattar inte riktigt det roliga. Men jag  hade min data så jag klarade mig faktist väldigt bra. Sen så åkte vi hem från mormor efter att ha varit där sedan i tisdags.

 

När jag kom hem såg jag på ett tvpogram som heter kalla fakta. Det handlade om sex köp och att de som köper sex bryter mot en lag men det finns endå massa som köper det och de som blir påkommna får bara en dagsböter och inget fängelse som de har sakt. Så många som köper sex använder sina riktiga namn. Och får man då straff kan man ta emot det utan att någon får veta detta. De tycker jag är helt och hållet fel. Men sedan har inte jag mycket att säga tillom.

 

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att min pojkvän hihi.. Gillar att använda det ordet.. Ne men jag väntar på att han ska kolla färdigt något på nätet så att han kan ringa mig på skype. Sedan ska jag sova.

 

Pöss och Kram <3

 

Av Elin A - 2 november 2013 22:15

 

Bild1: Jag :D

 

Idag osv jag väldigt läng till 11:20. Vet inte om jag sovit så länge någon gång. Men när jag vaknade så märkte jag att jag somnade mitt i ett sms. Så hade ett halvskrivet sms. Kände mig väldigt elak. Men inte mycket att göra när man är trött. Skulle ha tränat idag men min hand har inte blivit bättre och i natt blev den endå sämre blåsorna har sopridit sig och blivit fler. 

 

Jag var på bio med mina systera och mammas man. Vi såg på lasse maja filmen. Den var faktist välidigt bra och rolig. Men det var typ bara jag och mina systrar som skratade. Haha men allt gick bra endå. Min ena syster välte min dricka så den ramla över mina popcorn så de ramlade. Det var inte alls kul men hon delade med sig av sina popcorn så det gick bra endå. Det som störde mig mäst med filmen var att det fanns med en mamma mia låt i slute som skulle vara flera hurndra år. Men alltså låten passade bara att jag kopplade ihopp det för mycket med mamma mia. 

 

När vi kom tillbaka till mormor så spelade vi lite kort. Jag van nästan inte. Men man kunde ju hoppats att jag skulle ha vunnit. Sedan fixade jag min systers sminkning och så dant. Det blev riktigt bara har tyvärr inga bilder på det för det har hon i din telefon. Men jag blev nöjd. 

 

Idag har det även hänt något underbart. Jag har fått en pojkvän. Jag älskar han så sjukt mycket och är superglad för det. Vet inte riktigt vad jag skas skriva. Men det är han jag täffade i Göteborg i veckan. Är så glad det går inte beskriva. Lengtar tills jag får träffa han igen. 

 

Just nu sitter jag vid datan och tittar på tv. Just nu tittar jag på natt på muset 2. Den är bra såg ettan först men tvåan är mycket bätter enligt mig. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 1 november 2013 23:00

   

Bild1: Jag innan tärning

Bild2 jag och redbull 

 

Idag så har jag varit och fixat min tandstälning. Till dem som inte viste det så har jag en ståltråd innanför tändera. Men har haft rälls för någora år sedan. Men tillbaka till ämnet. Jag var där i dag för att när jag var i götborg i onsdags så hade jag ett sugrör i munnen och det gillade inte min kompis så han drog ur det ur min mun. Så då hände något så att jag bet på tandstälningen. Det visade sig att jag hade fått en plastbit som satt fast i min tandstälning. och att det hade gjort så att en del av tråden hade kommit på ett annat sätt så jag bet på den. Den var lite gnagd på så de klipte av den och fixade det. De tog typ 10 min.

 

Sedan åkte vi hem till mormor och satt typ vid data och fikade. Det är faktist väldigt kul. Jag och ebba satt i bäddsoffan framför var sin data och har på tv. 

 

Sen åkte jag och min syster till gymet. Det var väldigt jobbigt men kul för det var första gången hon var med där så jag fick lära henne. Jag körede oxå ett milon pass och det gick väldigt bra. Körde väldig bra på det kunde inte stå efter åt och var super yr. men efter att ha sittit en stund så funkade allt som vanligt igen. 

 

När vi kom tillbaka till mormor så skulle hon och morfar bort. Så jag och min syster fick vara själva hemma hos dem. Men det var inga problem vi såg på tv åt bakpotatis och durschade. Sedan gick vi till ICA och köpte godis och energi dricka. 

 

Just nu ligger jag i bäddsoffan under en filt coh är super trött. Ska nog sova snart men smsar med en underbar person som jag saknar så vill inte sova riktigt än. 

 

Puss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards