loveislikeyou

Alla inlägg den 19 januari 2016

Av Elin A - 19 januari 2016 19:30

       



Jag tänkte nu tipsa om en butik som finns. Det är coolstuff.se. Detta är en sjuk cool sida som man till och med kan läsa om i deras länk adress. Ne men de har allt ifrån mysiga filtar, till underbra prisenter, till helt meningslösa saker men som man endå känner att man måset ha. För att komma dirket till deras startsida så klicka hääär 


Som den stora kartan som finns på bild. Den är till för den som älskar att resa. Eftersom där kan du skrapa för de länder du varit i. Super kul och specigell present. klicka häär för att komma ditt

Som endel vet så fick jag en sådan filt som är högst upp. Den är en av de bästa sakerna jag har fått. Den är såå mysig och helt underbar. Så smart med de fina armarna. för att komma ditt klicka häär.

Finns även det armbandet som finns på en av bilderna. Den köpte jag i julklapp till min pappa och det funkar super smidigt. Det är magnetiskt som kan vara väldigt bra för en snackare eller händig människa. Klicka hääär för att komma ditt. 

Det finns även sjukt konstiga saker så som den sista bilden där det är en sak så att du kan lära din katt gå på en vanlig toa. Det är en sådan onödig sak men man känner ändå ett behov av att ha den. Fatta vad coolt att kunna säga att ens katt kan gå på toa på en vanlig toalett. klicka häär för att komma ditt. 

Av Elin A - 19 januari 2016 11:35

 

Igår så var den en sådan dag då jag var överallt hela tiden. Jag var taggad på livet. Jag filmade 3 videos började redigera en jag var glad i skolan lite trött kanske bara sedan var jag på scouterna och hade styrelsemöte. 


Men idag så vill jag ingen ting. Det är såå segt. Jag vill bara hem och lägga mig i sängen men jag vet att jag har typ 3 timmar skola kvar. Vet även att det inte är god mat så det känns bara som en depp dag är helt slut. Men något intressant är att det är typ depp dagen idag? Det är en fosrskare som tydligen gjort en mattematisk formel där det framkommer att idag är den deppigaste dagen. Käns bra då är jag antagligen inte ensam. 

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards