loveislikeyou

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin A - 9 januari 2013 21:05


Börja skolan idag efter ett skönt lov.. Ja vad får man höra då.. Jo att i morgon ska ni ha oförberet nationeltprov i svenska.. Man bara vah? Så tagga prov i morgon.. Sitta still och snacka och lysna i 100 till 110 Minuter.. De låter la lockande.. Men är endå glad att det är muntligt i svenska.. Det är ja glad för... Och även att det inte var nästa vecka.. Hade det varit nästa vecka så skulle ja inte fått åka på skidresa... Viket ja idag fick bekräftad ledighet på..


Jah sen när vi kom hem från skolan.. Så har vi sett på film.. Ja har även pälat vilket ja inte gjort på super duper länge.. Men det var faktiskt kul... Ni borde göra det tycker ja.. Ska snart sova eller något.. 


Puss och Kram Elin      

Av Elin A - 7 januari 2013 20:15


Jah.. I natt sov jag ingen ting.. Ja vet inte varför.. Kanske för att ja sovit mycket 2 nätter i rad.. Annars vet jag inte..

 

I dag har ja inte gjort så mycket.. sett på 2 filmer.. Och det var bilar 2 och Julia och Gnomio.. Den sista filmen handla om eller ja den va typ som romio och julia fast det var om trägordstomtar.. Sen har ja tvättat och städat och suttit vid  datan.. Ja och Ebba har även bakat hallonpaj.. Och nu ser ja på mästerkockarna..

 

Men måste lägga mig tidigt med Moa för vi ska up idigt i morgon.. Bara för att vänja oss till skolan börjar på onsdag.. Sen ska ja vara barnvakt i morgon åt Moa.. 


Puss och Kram Elin   

<3

Av Elin A - 6 januari 2013 12:30

Av Elin A - 6 januari 2013 12:16


Söta apor!! :D


God morgon eller någont.. Eller vänta det blir nog god middag.. Ja har typ sovit massa.. 11 timmar ungefär.. Ja vet inte har aldrig kunnat sova men nu sover ja hur mycket som hälst.. Vakna vid 11 typ och låg i sängen till 12 och nu sitter ja vid datan... Kanske borde gå ner och titta för ja tror det är mat snart.. Men ja årkar inte.. Så sitter nog kvar tills de roppar på mig eller något..

 

Idag händer det nog inte så mycket tror jag inte.. Typ slappa kanske böraja titta vad man ska ha med sig till skidresan.. Tänk vad fort tiden går.. Vi ska åka om en vecka.. Och om 3 dagar börjar skolan igen.. Det har redan gått hela jullovet.. Det är sjukt... 


Puss och Kram Elin     

Av Elin A - 5 januari 2013 11:45


Hihi änu en söt apa på bild.. Ja gillar den men det har ni väll redan konstaterat att ja gillar apor..

 

Just nu sitter ja på jobbet och väntar på att börja.. Ganska trist faktist men man ska gå in med en posetiv instälning så att det blir kul.. Jaja.. Jag jobbar till halv 5 typ..

 

Jag har börjat fundera.. Eller ja inte börjat fundera.. Jag runderar ganska mycket.. Ja är typ en tänkar person eller något.. Men nu har ja börjat tänka på.. Gymnasium och vad man ska bli efter det.. Gymnsaiet blir nog i skara på linje Estet Teater tror ja.. Men efter det.. Vart ska jag ta vägen då.. Vad ska ja bli.. Just nu har ja typ 2 utvägar.. Första som jag tänkt på längst är att jag ska bli lärare på låg/ mällanstadiet.. Men nu har ja kommit på något mer som jag vill bli.. Ja vill bli kurator / psykolog.. Fast då ska ja starta eget.. Ja tänket inte bli någon trågig som vanliga kuratorer utan hjälpa de som behöver hläp på ett annat sätt.. Typ att man kan göra något som den som behöver hjälp gillar.. Och smatidigt prata.. Och alla ska får gå till mig... Något sådant finns det.. Men inte som alla får gå till.. Men det ska jag ändra på.. Alla har lika rätt till att får den hjälp just den personen behöver.. Ingen förtjänar att må dåligt och jag vet vad jag snackar om.. 


Puss och Kram Elin    

Av Elin A - 4 januari 2013 18:33



Fattar inte hur man kan göra så.. Man blir rädd..

Av Elin A - 4 januari 2013 18:19


Så sjukt söt apa!! Tänk att träffa en riktig apa?? Det vill ja göra.. En vacker dag ska ja träffa och krama en riktig apa.. Tänk att en sån tanke som kanske aldrig kommer händ.. En sån tänke kan få mig att må bättre att bara sen en sådan bild på en söt apa..

 

Ja gillar inte mitt mående det går up å ner.. När ja e ner så blir ja sur för allt.. Ja vill inte det.. Men det jobbigast är om jag mått bra en hel dag.. Och sen bara trillar ditt utan någon anledning.. Då ingen är beredd och så blir man skit sur på alla och de fattar inget.. Ja vill inte detta.. Snälla sluta..

 

Idag sov ja till 11.. det är typ rekord eller något.. Ja somnad vid 2 kanske.. Ja snacka på skype med 2 killar från scouterna.. Som skulle lära mig minecraft.. Ja var med i deras surver och sådant men de dödade mig hella tiden så de va inte så kul.. Men iallafall när ja vaknade så kom Ebba up och var helt galen för att ja spelat på deras surver.. Så hjälpte ja henne.. Sen satt vi vid datan.. Vi åkte in till Vara.. Där köpte vi 3 filmer.. Vi har sett en film.. Snart blir det matt.. Och allt brast för mig.. Känner mig gråtfärdig men kan inte gråta.. 

 

 

Puss och Kram Elin   

Av Elin A - 3 januari 2013 20:59

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards