loveislikeyou

Alla inlägg den 6 maj 2014

Av Elin A - 6 maj 2014 21:30

       

 

Idag så var jag hos skolsyster innan skolan. Vi diskuterade massa saker. Bland annat att jag borde ta upp mina såvrighet på bloggen för att få folk att förstå. Så det kommer jag snart. Vi diskuterade även skolan och min gamla skola och mycket känslor. 

 

På historian gick vi igenom inför det kommande provet. Det gick bra men vi skulle se en 15 mins film i slutet av lektionen. Men när läraren kollade klockan så var det bara 10 min kvar. Men vi fick se på den stunden vi han.

 

På kultur och  idehistorian gick vi egenom 1900 talets konst. Kan ju säga såhär att vissa tavlor var finare än andra. Det var intresant att veta. Vi fick även veta hur det gick på provet när vi hade vikarie. Det var bara 2 som fick godkänt. Men vår lärare skulle fixa så att alla klarar godkänt endå. 

 

När jag kom hem så la jag mig i min sacosäck och såg på film. Det var väldigt mysigt. Somnade nog en stund det var väldigt skönt. Men har huvudvärk och super trött så ska nog sova snart. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 6 maj 2014 09:15

 

Det ni ser här åvanför är mitt allra första inlägg. När jag löste mitt inlägg fick jag veta att jag tydligen haft en annan blogg. Men denna bloggTill och från dock. Jag frågar mig själv ofta varför jag bloggar och vad jag vill uppnå med det. Jag annser att bloggen är som en dagbok på internet. Det är ju både bra och dåliga sker med detta. Jag började blogga för att jag såg att min kompis hade en blogg. Det värkade kul att ha. Så vi startade en till mig. Jag tror även att jag bloggar för att jag inte snackar med så många människor men jag vill endå att folk ska veta vad som händer i mitt liv. Därför bloggar jag. 

 

Till något helt annat. Igår skrev jag ju att jag skulle ha en saning och utmaning video. Ni kan börja skriva saker men gör inte videon förens jag fått 500 läsare på en månad. Tänkte även försöka göra bok och film resensioner så ni får gärna skriva tips på det.

 

Pöss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards