loveislikeyou

Alla inlägg den 17 maj 2014

Av Elin A - 17 maj 2014 22:00

   

 

Så jag sov inte så länge idag som ja faktist trodde jag skulle. Jag var upp vid 9 och duschade och gjorde mig iordning. Ville åka till scouterna och städa. Det var som en stor strädning av hela scoutstugan och utom hus. Jag höll på med att städa källaren och förådet. Det gick bra och ganska snabbt eftersom jag fick hjälp av de yngre. Det var riktigt kul faktist. 

 

På eftermiddagen så gjorde jag inte mycket. Jag satt ute en stund har snackat med min pojkvän. Men sedan bakade jag rabarberpaj. Det gick inte så bra men endel fick bra. Jag och min syster satt och tittade på gladiatorerna och åt matt och popcorn. 

 

Pöss och Kram<3 

Av Elin A - 17 maj 2014 14:15

                   

 

Förlåt för ingen uppdateringen i går men var på sjukhuset nästan hela dag. Tänkte berätta  om vad jag gjorde där och vad jag fick veta. 

 

Så igår åkte vi hemmifrån vid halv 7 för att åka till KSS i skövde där skulle jag få göra en gastrostrpi. Det innebär att jag blir sövd och de kör ner en slang i halsen. 

 

När jag kom till sjukhuset en timma senare så snacka de lite och jag fick plåster på minna händer. Jag hade även med min nya scouteskjorta och sydde på märkena. Vi skulle se på en film jag och mamma. Men de gick inte så bra för det var inte så mycket väntan som jag trodde. 

 

Vi fick ett eget rum där mamma satt och såg lite på filmen medans de satte en en nål slang sak vet inte vad de heter. De satte den i mitt anrmvekc det var genom den jag skulle få narkåsen igenom. Sedan fick jag bytta om till en sjukhus dräkt sak. 

 

När vi skulle åka ner fick jag springa i trappor istället för att ligga i sängen och åka hiss. Jag fick vänta nästan en halvtimma innan jag fick komma intill i opirationsrummet. Men när jag väl kom ditt så gick de fort innan jag somna. 

 

Jag vaknade på uppvaket en stund senar. Mamma satt och såg på filmen som vi skulle se. De tog över en timma innan jag fick komma upp till avdelnigen. Men när jag kom ditt så fick jag isglass. Det var väldigt skönt för de va en stark smak i halsen. 

 

Bara för att jag överlevde så fick jag och mamma åka till dollarstor där köpte jag en hel del saker. Det var kul.

 

På kvällen så var vi hos våra grannar. Det var kul. Jag åkt en vanlig muffins och har inte fått någon rektion än. Det är skumt. De har två suepr söta barn som somnade i mittknä en av dem. SÅ gulligt. 

 

Pöss och kram<3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards