loveislikeyou

Alla inlägg den 17 september 2013

Av Elin A - 17 september 2013 23:00

     

Bild1: Jag i skolan :3

Bild2: Mina nya teakwando kläder c:

Bild3: Jag äter kladdkaka :D

 

Precis bakat kladdkaka. Det blir nog bra om klassen inte blir nöjd så skyller jag på att jag bakade den så här sent. Får se vad de tycker om den urkäkten. 

 

Imorses så var det svårt att gå up. Borede värkligen gå och lägga mig tidigare men det värkar jag ha svårt med. Men kom up tillslut i allafall. Men somna på bussen.

 

I skolan hade vi idrott första lektionen. Och med en ond tumme så kunde ja kanpt använde vänsterhande så gick inte så bra. Körde typ datten som upvärmning och sedan doppboll. Man har typ en medecinboll som väger 3 kilo och ska ta den i marken innan man kastar och inte gå med dan och kasta högt på ett plank för att de ska bli mål. Det gjorde ont men kömpade endå. Sedan hade vi fotboll fast med handen och bollen fick inte lämna marken och är ju vänsterhänt så det gick inte så bra. Men satt i jäggarvila i stället. Det är när man sitter i 90 grader mot en vägg och med ryggen rak. Som att sitta på en stol fast utan stolen. Den kändes i benen.

 

På historan hade vi grupparbete som vi fick göra när vi vill bara det e klart tills på fredag. Men vi gjorde det nu och det handlade om sprit förr i tiden och lagar och sådant. Sen på kultur- och idehistorian fick vi teater i stället och fick shakspers teater manus om " som ni behagar " vi han inte ens läasa igenom hela men det löserla sig för både jag och min grupp kompis skulle gå tidigare.

 

Efter skolan åkte jag till Lidköping och skulle träffa en dietist. Hon tyckte att jag skött mig väldigt bra med maten och att ja börjar komma igång med träningen väldigt bra oxå. Sen så gick vi till barnmedecin och skulle visa min hand har typ sår blåsor på min högra hand. Fick typ kortisån som jag ska smöja morgon och kväll. Åt även en väldigt god sallad där. 

 

Kom hem och bytte om till tröningsklädder och sedan åka igen hade typ 10 min hemma. Han även gå på toa det var väldigt skönt. Sen åkte vi till grästorp och träna teakwando. Köpte även träningskläder. Vi dock mäst igenom grunder och skaer som är bra att kunna om man vill gradera sig. Alltså få ett bättre bälte. Se de va inte super anstängande. Sen körde vi jiu jutsi deräkt efter det. Det blev svettigt. Men kul och fick ramla. Ramlade dock på min axel och det gjorde ont. Men sådant är la livet.

 

När jag kom hem började jag med en kladdkaka och medans den var i ungnen började jag med nästa. Fick äntligen drucha medans den andra va i ungen och sedan insåg ja att jag borde äta.

 

Så det har varit en sträsig men kul dag i dag. Men skönt att få sitta i sängen och skriva nu. Bara andas och höra musiken. Lysnar på secendhand serinad. Jag giller dem väldigt mycket. Men behöver nog sova nu eller snart. 

 

Pöss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards