loveislikeyou

Alla inlägg den 21 september 2013

Av Elin A - 21 september 2013 21:00

   

 

Bild1: Klädsel i dag 

Bild2: San text

Bild3: På teakwondon

 

I natt har jag sovit hos mormor. Eller sovit är nog att överdriva jag har inte kunnat sova som jag hade behövt. Men sådant är la livet i bland. Men när jag väl sov så drömde jag massor och de var ingea trevliga drömmar direkt. Så tillslut sket jag i det och starta tv i stället.. Sen skulle jag upp och gå till tågget.

 

För att idag har det varit teakwono tävlingar i Grästorp. Jag var själv inte med och tävlade men såg på. Det var riktigt häftigt att se på. Blev sjukt taggad på att få tävla själv. Men det dröjer tyvärr ett halv år eller så för jag måste upgraderas till gult bälte för att jag ska få tävla. Och det dröjer nog ett tag tills jag gjort. Jag togg massa bilder och hade kul. Kommer vara super hes i morgon för har skrickigt på folk att de ska kömpa och att de är grymma. Har redan ont i halsen och lite hens. Hoppas det blir bättre i morgon. 

 

Sen är det även 100% scout idag. Det innebär att om du är en stålt scout ska du ha scoutkläder på er. Och som ni ser på bilden så har jag scoutshorta på mig idag. Och har haft det hela dagen. 

 

Har även jobbat lite hos mormor fått lite pengar. Det är alltid bra att ha. När ja kom hen så är ja själv hemma med mamma och hennes man. De gick la sådär. Flick lite skit för allt möjligt. Är ledsen men kan endå inte gårta. Det var då jag tänkte på den texten som stär där upp. Men kvällen sluta med att jag sitter med hög musik och inte vill komma ner. Men tur att vänner finns som kan göra en glad igen. 

 

Pöss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards