loveislikeyou

Alla inlägg den 24 september 2013

Av Elin A - 24 september 2013 23:15

 

Bild1: Jag i teakwondo kläder. 

 

Jag är så himla klantig.. Åka moppe kl halv 7 utan vantar blir kallt.. Mina händer blev blåa och ja tappad känseln i händern. Men de fick tillbaka färgen när ja kom på bussen..


Första lektonrn var idrott.. Vi skulle ut och springa.. Det var super duper kallt. Men efter ett tag blev det varmar.. Men det var väldigt skönt att ställa sig i en varm dursch efter åt.. 

 

På rasten så övade jag och en klasskompis på en text vi skulle spela up. Det var svårt flr vi hittade inget sal. Men sedan fick vi gå till teatersalen i källaren. Det blev super kul. Jag var typ 7 roller och hon 3 st på mindre än 5 min och vi var både djur och människor. Den roligaste rasten på länge. Som ute var så var det god mat i dag. Fiskburgare. 

 

På historian gick vi igenom saker typ inför ett prov. Sen hade vi kultur och idehistoria. Där skulle vi spela upp vår lilla teater som handlade om grekisk myterlogi. Det blev väldigt kul att se alla andra gruppers arbet. Sen snackade vi om grekiska gudar typ.

 

Efter skolan så var vi vid fornbyn där spökvandringen ska vara. Gud va kul det kommer bli att få spela teater. Synd bara att vi inte fick vetta våra roller men det får vi på måndag. Lengtar så mycket.

 

Sen var jag hemma i 15 min åt lite och bytte om och åkte till grästorp. Där tränade jag först teakwondo där skadade jag foten. Men fick typ hoppa på ett ben på övningaren och när jag satte mig ner fick jag skäll så det blev inget med det. Sen hade jag jiu jutsi. Och där skulle vi göra någon kullebytta sak och jag surade inte på axelen utan på huvudet så jag drämde huvudet i golvet och belv yr ch fick sätta mig så det har inte gått så bra idag. 

 

Just nu snackar jag med en kompis i skype och kollar på när han spelar. Jag fattar inte mycket. Men det är inte mitt fel. Jag försöker i allafall. 

 

Pöss och Kram <3

 

 

 

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards