loveislikeyou

Alla inlägg den 18 september 2013

Av Elin A - 18 september 2013 20:15

   

Bild1: Min skadade fot. Inte så svullen som de ser ut den är lindad.

Bild2: Mys med katterna med fotten högt.

 

Först idag så hade vi idrott. Var med i 5 min ungefär. Vi skulle spela fotboll. Jag skulle passa bollen med en kille i klassen. Jag skulle springa och satte fotten i ett hål. Jag ramlade och slog i fotten. Det gick inte bra en tjej fick hämta skolsysster och jag fick ligga hos henne med fotten högt och lindand. Sen fick jag hoppa på kryckor hela dagen. Det var jobbigt att ta matt men fick hjölp. 

 

Sedan skulle vi upp till andra våning och ha matte. Jag tänkte krypa upp för tappan. Jag är nämligen väldigt hissrädd. Men de fick med mig i hissen endå. Och jag överlevde öppenbarligen det. På matten gjorde jag inte så mycket hade böckerna i skåpen och ingen nyckel och klarde inte att gå ner för trappan. 

 

Efter matten skulle vi ner men jag pallade inte en hissfärd till så jag krånglade mig ner för trappan. Sen hade vi mys med klassen. Det var ditt jag hade bakat kladdkakan till. Jag kunde äta kladdkaka, kokostoppar och chokladbollar. Det var gott. Sen gå vi på studentfästen. Den var super duper bra. Väldigt rolig faktist så den rekomenderar jag. 

 

Sen skulle vi hem åkte inte buss för det skulle var komplicerat så mamma fick komma och hämta mig. Det gick la bra. När vi kom hem så tog vi av lindan runt foten och det är inte svullen men den är öm och blå. Får se om det inte är bättre i morgon så åker vi till sjukhuset. Inte gjort mycket mer hemma legat i soffa med fotten högt och sett på tv. Just nu ser jag på idol. Precis när jag la mig i sängen så kom båda katterna och la sig i mitt knä och somade. Det va mysigt 

 

Pöss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards