loveislikeyou

Alla inlägg den 28 april 2014

Av Elin A - 28 april 2014 22:30

           

 

Igår när jag kom så blev allt väldigt rörigt derför jag inte bloggade. Jag skulle ringa och bjuda in folk till mitt släcktkalas. Men alla kunde inte den jag ville så jag skulle byta dag. Så jag pratade med alla minst två gång igår. Jag och min pojkvän bakade supergoda kärleksmums. 

 

Idag så hade vi svenska först. Det fick la bra. Vi fick jobba inför nationella. Det gick ganska bra tror jag känner mig iallafall väldigt förberädd in för det när det väl blir dax. 

 

Sedan fick jag en underbar present utav min kompis. Det var så gulligt. Det var 3 armband, några vattenbalånger, en gnuggis, scout sak och lappar med finna ord. Jag blev så glad när jag läste lapparna att jag nästan började gråta. 

 

På matten var det så himmla vart. Det var väldigt jobbigt specigelt när vi hade en timas genomgång. Alltså man är aldrig nöjd med vädret. Jag tror att jag gillar mest när det är målnigt. 

 

Hade sedan uveklingsamtal. Det gick väldigt bra. Fick godkänt i alla ämnen iallafall. Fick ganska mycket beröm vilket gjorde mig väldigt glad.

 

Efter det så hade jag engleska. Där förberedde vi oss oxå för nationella. Så vi fick öva på att skriva som brev. Även fått våra fina estet kläder idag. Så glad. 

 

På eftermidagen så har jag varit på scouterna från 17 till 20 någon ting. Det var kul. Först tog jag 3 scoutmärken. Det var plåstra, tända, elda. Sedan skulle vi ha ett scoutmöte om vad de skulle rösta på under ett annat möte eller läger som kallas tinget tror jag. Men vi satt iallfall och lysnade sa vad vi tyckte och läste typ. Fick även glass så jag var glad. 

 

När jag kom hem så damsög jag hela övervåningen och städade toaletten här. Nu ska jag snar sova bara fixa lite till. Jag tror jag somnar snart endå. 

 

Pöss och Kram<3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards