loveislikeyou

Alla inlägg under september 2013

Av Elin A - 21 september 2013 21:00

   

 

Bild1: Klädsel i dag 

Bild2: San text

Bild3: På teakwondon

 

I natt har jag sovit hos mormor. Eller sovit är nog att överdriva jag har inte kunnat sova som jag hade behövt. Men sådant är la livet i bland. Men när jag väl sov så drömde jag massor och de var ingea trevliga drömmar direkt. Så tillslut sket jag i det och starta tv i stället.. Sen skulle jag upp och gå till tågget.

 

För att idag har det varit teakwono tävlingar i Grästorp. Jag var själv inte med och tävlade men såg på. Det var riktigt häftigt att se på. Blev sjukt taggad på att få tävla själv. Men det dröjer tyvärr ett halv år eller så för jag måste upgraderas till gult bälte för att jag ska få tävla. Och det dröjer nog ett tag tills jag gjort. Jag togg massa bilder och hade kul. Kommer vara super hes i morgon för har skrickigt på folk att de ska kömpa och att de är grymma. Har redan ont i halsen och lite hens. Hoppas det blir bättre i morgon. 

 

Sen är det även 100% scout idag. Det innebär att om du är en stålt scout ska du ha scoutkläder på er. Och som ni ser på bilden så har jag scoutshorta på mig idag. Och har haft det hela dagen. 

 

Har även jobbat lite hos mormor fått lite pengar. Det är alltid bra att ha. När ja kom hen så är ja själv hemma med mamma och hennes man. De gick la sådär. Flick lite skit för allt möjligt. Är ledsen men kan endå inte gårta. Det var då jag tänkte på den texten som stär där upp. Men kvällen sluta med att jag sitter med hög musik och inte vill komma ner. Men tur att vänner finns som kan göra en glad igen. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 20 september 2013 20:15

 


Ja idag har jag inte gjort så mycket.. Varit i skolan coh där hade vi matte första lektionen. Men hade inte med min nyckel så hade lite problem med att räkna.. Sen på lunschen han jag inte äta för att jag var för seg. Så han faktist inte bli mätt men sådant är la livet.

 

Märkte även att kom man set till Historian belv man utelåst. Som tyr var så var jag på rätt sida när dörren låstes. Man kan ju inte komma sent och bara springa in under lektionen och störa. Så halva klassen fick vänta och missa början av lektionen. Vi gick igenom lite frågor för ett prov och såg en del av en film som vi diskuterar. 

 

Sn på engelskan skulle vi läsa lysna och skriva det gick lite si sådär men funka la. Men hörövningen som kom sedan gick rent åkt hälvet men så är det la när man suger på engelska 

 

Efter skolan satt jag och Kattis och pluggad som vi gjorde igår. Men idag med Historie frågorna det gick bra och var roligt. 

 

Efter skolan så åkte jag till mormor skulle till henne för att hjälpa henne med att städa. Men som tur är får jag betalt för jag har lit ont om pengar. Men har precis ätit bakpotatis och sett på postkrårdsmiljonären. Men nu ör det idol och det är grymt. 



Pöss och Kram <3

Av Elin A - 19 september 2013 23:25


Tja fan x)


Mitt namn är Jana och ska skriva lite grann här på min fina väns blogg, hehe.


Jag har en egen blogg, fast på "blogg.se" som heter, www.nightdreamer.webblogg.se, där bloggar jag om allt möjligt som händer i mitt liv - Kika gärna på den.

Jag har precis börjat gymnasiet och får Fordon och Transport, bor i den norra delen av Stockholm...Vette sjutton vad den delen kallas?


Jag har en hund som jeter Palle, en kanin som heter Skutt och två marsvin som heter Inez och Zonja. Marsvinen är 1 år och 1 månad om exakt 15 min, hehe xD


Mina vardagar innehåller oftast ridning och mycket i stallet, jobb på äldreboende, fotografera, träna (dvs. Gym), gosa med djuren och chilla hemma framför en film eller datorn.




Imorgon börjar jsg 8,20 och hsr fordonskunskap fram tills 15,30, vilket är fett jobbigt..Haha lol har trökigt^^


Imorgon drar jag på ledarkurs till något ställe..Minns nte vad det hetere xD



Ska sova nu, så jag orkar med morgondagen och sedan att jag orkar vra social med de andra som vi åker ned/upp med...

Återkommer en annan dag.


Nassii bästa tjejen och sov toppen, jihi^^



 

                                        Music is my life!!


//Jana

Av Elin A - 19 september 2013 22:00

   

Bild1: Plugga med en kompis

Bild2: Jag i scoutshorta 

 

Tänkte börja att säga att min fot är bättre och jag klarar mig utan kryckor nu men det gör lite ont endå.

 

Först idag hade vi ingen lektion men vill skulle sitta med manusalalys på shakespers pjäs " som du behagar". Jag va med en kompis och skulle läsa. Det var 105 sidor men kändes som mycket mer. Men det gick bra men tog sin tid. Så satt i kaffis coh hade höläsning för varandra.

 

Sedan på svenskan så hade vi barns språkutveckling. Det var intresant. Hade olika åsikter vad som var användbart för att ett barn som ska lära sig snacka. Vi fick jobba i grupp och skulle göra en powerpoint. Det gick bra men när vi skulle redovis så gick det inte min data. 

 

Sen skulle vi ha lektion med teater men vi fick ide och kulturhistoria i stället. Men det gick bra. Vi fick en täxt som vi skulle läsa i en grupp. Sen ska vi typ spela up en teater om den täxten. Det ska bli kul och lite spänande. 

 

Sedan var skolan slut men jag satt kvar med en kompis och jobbade med manuset. Det gick tungt i mällan åt men vilken lättnad när man äntligen var klar och bara hade frågorna kvar. Men det gick bra. Vi hade super kul. 

 

På bussen hem så läste jag tills jag nästna var vid min staion och då la jag ner boken och tittade ut och somnad... Så vaknade precis efter min station så fick gå av på nästa och gå en bitt. Det var lite jobbigt. 

 

Jag har även hunnit med scouter idag. Vi skulle orgentera det var jag och min syster och 3 killar till. Jag gick typ ssit hela tiden. men inte ensam. Gick och snackade med en kille å skrattade rätt så mycket. Men fotten gjorde ont när vi gick i skogen. Vi kom sent tillbaka. Mitt lag grundlurarade ett annat lag. För vi letade burkar och vi lurde dem att vi hittat  burken och skrek en bokstav och vi andra bara "nej du får ju inte säga " och " vad fan gör du" och det gick på det. Så vi hade super kul åt det. 

 

Just nu skriver jag med folk och ser på något som ja inte vet vad. Jag ska snart sova å jag inte somnar på bussen igen. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 18 september 2013 20:15

   

Bild1: Min skadade fot. Inte så svullen som de ser ut den är lindad.

Bild2: Mys med katterna med fotten högt.

 

Först idag så hade vi idrott. Var med i 5 min ungefär. Vi skulle spela fotboll. Jag skulle passa bollen med en kille i klassen. Jag skulle springa och satte fotten i ett hål. Jag ramlade och slog i fotten. Det gick inte bra en tjej fick hämta skolsysster och jag fick ligga hos henne med fotten högt och lindand. Sen fick jag hoppa på kryckor hela dagen. Det var jobbigt att ta matt men fick hjölp. 

 

Sedan skulle vi upp till andra våning och ha matte. Jag tänkte krypa upp för tappan. Jag är nämligen väldigt hissrädd. Men de fick med mig i hissen endå. Och jag överlevde öppenbarligen det. På matten gjorde jag inte så mycket hade böckerna i skåpen och ingen nyckel och klarde inte att gå ner för trappan. 

 

Efter matten skulle vi ner men jag pallade inte en hissfärd till så jag krånglade mig ner för trappan. Sen hade vi mys med klassen. Det var ditt jag hade bakat kladdkakan till. Jag kunde äta kladdkaka, kokostoppar och chokladbollar. Det var gott. Sen gå vi på studentfästen. Den var super duper bra. Väldigt rolig faktist så den rekomenderar jag. 

 

Sen skulle vi hem åkte inte buss för det skulle var komplicerat så mamma fick komma och hämta mig. Det gick la bra. När vi kom hem så tog vi av lindan runt foten och det är inte svullen men den är öm och blå. Får se om det inte är bättre i morgon så åker vi till sjukhuset. Inte gjort mycket mer hemma legat i soffa med fotten högt och sett på tv. Just nu ser jag på idol. Precis när jag la mig i sängen så kom båda katterna och la sig i mitt knä och somade. Det va mysigt 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 17 september 2013 23:00

     

Bild1: Jag i skolan :3

Bild2: Mina nya teakwando kläder c:

Bild3: Jag äter kladdkaka :D

 

Precis bakat kladdkaka. Det blir nog bra om klassen inte blir nöjd så skyller jag på att jag bakade den så här sent. Får se vad de tycker om den urkäkten. 

 

Imorses så var det svårt att gå up. Borede värkligen gå och lägga mig tidigare men det värkar jag ha svårt med. Men kom up tillslut i allafall. Men somna på bussen.

 

I skolan hade vi idrott första lektionen. Och med en ond tumme så kunde ja kanpt använde vänsterhande så gick inte så bra. Körde typ datten som upvärmning och sedan doppboll. Man har typ en medecinboll som väger 3 kilo och ska ta den i marken innan man kastar och inte gå med dan och kasta högt på ett plank för att de ska bli mål. Det gjorde ont men kömpade endå. Sedan hade vi fotboll fast med handen och bollen fick inte lämna marken och är ju vänsterhänt så det gick inte så bra. Men satt i jäggarvila i stället. Det är när man sitter i 90 grader mot en vägg och med ryggen rak. Som att sitta på en stol fast utan stolen. Den kändes i benen.

 

På historan hade vi grupparbete som vi fick göra när vi vill bara det e klart tills på fredag. Men vi gjorde det nu och det handlade om sprit förr i tiden och lagar och sådant. Sen på kultur- och idehistorian fick vi teater i stället och fick shakspers teater manus om " som ni behagar " vi han inte ens läasa igenom hela men det löserla sig för både jag och min grupp kompis skulle gå tidigare.

 

Efter skolan åkte jag till Lidköping och skulle träffa en dietist. Hon tyckte att jag skött mig väldigt bra med maten och att ja börjar komma igång med träningen väldigt bra oxå. Sen så gick vi till barnmedecin och skulle visa min hand har typ sår blåsor på min högra hand. Fick typ kortisån som jag ska smöja morgon och kväll. Åt även en väldigt god sallad där. 

 

Kom hem och bytte om till tröningsklädder och sedan åka igen hade typ 10 min hemma. Han även gå på toa det var väldigt skönt. Sen åkte vi till grästorp och träna teakwando. Köpte även träningskläder. Vi dock mäst igenom grunder och skaer som är bra att kunna om man vill gradera sig. Alltså få ett bättre bälte. Se de va inte super anstängande. Sen körde vi jiu jutsi deräkt efter det. Det blev svettigt. Men kul och fick ramla. Ramlade dock på min axel och det gjorde ont. Men sådant är la livet.

 

När jag kom hem började jag med en kladdkaka och medans den var i ungnen började jag med nästa. Fick äntligen drucha medans den andra va i ungen och sedan insåg ja att jag borde äta.

 

Så det har varit en sträsig men kul dag i dag. Men skönt att få sitta i sängen och skriva nu. Bara andas och höra musiken. Lysnar på secendhand serinad. Jag giller dem väldigt mycket. Men behöver nog sova nu eller snart. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 16 september 2013 21:48

   

Bild1: Skar mig i tumen :c

Bild2: Dagens kläder :3

 


Idag så hade vi svenska på morgonen. Det var ganska interesant för vi diskutera om hur man komuniserar. Och så snackade vi om en kille som hade spelat teater för döva och bilnda samtidigt. Hängde inte med på hur han lyckades men det var häftigt.

 

Sedan hade vi en lång lunchrast. Sprang runte med en kompis och skulle få med henne ner till idrotten gick faktist förvånsvärt lätt för hon åker rullstol. Men vi hade kul sen skulle vi up och det gick lättare. Sen skulle hon mata mig och det sluta med att ja hade mat i knät.

 

Sen hade vi matte och det gick la bra för en gångs skull jobba nästan uton genomgång.

 

Engelskan gick la sådär men fick hjälp efter ett tag men det är väldigt svårt och vill inte riktigt störa han men de löser la sig.

 

Hade även invigning på någon läxsak i skolan i dag så det var dricka och godis där. Men fick bra hjälp med min engelska. 

 

Efter skolan så åkte jag till mormor för att hjälpa henne med att städa trodde jag. Men när jag kom ditt så fick jag fika och sedan skulle vi skala äpplen till äppelmos och det slutade med att jag skar mig i tummen på någon äppelskalar maskin. Det gjorde ajaj men fick fortsätta med att jobba.

 

Har även hunnit med att gymma. Och idag var vi ( jag och mamma) på gymmet och körde ett pass med boxning. Det var super jobbigt. Men hade endå lite kul. Men kommer nog ha super träningsvärk i morgon. Det säger många på träningen. 

 

Pöss och Kram <3


Av Elin A - 15 september 2013 10:45

                                                 

 

Tänkte brätta om min sommar eftersom jag inte bloggar under den. Slutade ju nian i våras å det var la bra. Hade hyfsade betyg och hade hyfsade betyg. Höjde mig i 6 ämnen på vårtärminen. Så jag var väldigt nöjd. 

 

Sedan var vi på semester med mamma i Gränna. Det vär en väldigt mysig stad. första dagen så gjorde vi polkagrisar. VI var där i 4 dagar. Dag 2 så var vi på visingsö. Det var mysigt där oxå. Vi åkte runt på häst och kära för att titta på olika saker där. Vi spelad minigolf och badade. Dag 3 åkte vi till någon annan stad och kollade på ett stort fint kloster och kyrka till. Det var en rundvandring där. Man fick se hur det såg ut förut och vi klädde ut oss. Jag blev erbjuden att bli nunna. Jag tackade nej till det. Sista dagen var vi på ett högt berg och det var massa trappor up och när vi kom up såg jag arr det fanns en bilväg up ditt. Men det var en häftig utsikt där. 

 

Sedan var jag även på ett stort läger som hete teatime. Det hände så mycket så jag tänker brätta om det i dagvis typ. 

 

Dag1: Idag åkte vi tidigt. Vi åkte buss till göteborg och sedan vidare. Jag hade lite pnaik för att vi skulle åka färja två gånger och jag är rätt så rädd för det. Men rensan gick bra för vi såg harry potter filmer på vägen. Vi åket ferja mella Severige och Danmark och Sendan ferja mella Danmark och Tyskland. Och vi skulle sova i Tyskland. Det vr mysig kamping vi var på och sov.

 

Dag2: Bara att börja dag med att packa ihop tältet och sedan begesig till bussen och en till heldag i buss. Men denna gången så var det En lång båttur mella frankrike och england. Den skrämde mig väldigt mycket. Men ja överlevd den hära båtresan oxå. Vi kom till någon sorts scoutanlägning som vi kampade på. 

 

Dag3: Åkte v till thorpe park. Det var superheftigt med massa coola atraktioner. Men åkte inte så mycket vilket jag ångrar i efterhand men sådant är la livet. Men att bara titta på allt var oxå heftigt.

 

Dag4: Idag var vi på blackpool pleasure beach. det var häfitg och åkte en super stor atraktion som skrämde mig men den var kul endå. Åkte en atraktion som hete valhal. Man belv grillad fryst och dränkt och ja mernar alvarligt man blev allt det. Och det var mörkt också å jag är super rädd för mörkret. Så det var inte så kul.

 

Dag5: Var vi på Allton tovers. Drt var heftig och jag åkte desto mer. Hade super kul och allt var så himmla heftigt att se och åka jag åkte blnad annat smiler. Den var häfig ochkön blev inte tråkig bara för att det hände mycket hela tiden.

 

Dag6: Idag var vi på harry potter studio. Det var super heftigt att se och vara på samma ställe som där dem spelade in filmerna. Man fick se olika rum där de spelats in och man kände igen sig från filmerna. Man såg även dräkter med kläder och hur de hade gjort när gjorde månster och sådant. Det var värkligen heftigt. 

 

Dag7: Idag turistade vi i london och åkte 2 vånings buss det var häftigt de första gångerna sedan tröttnade man på det. Men london var stort och det blev en hel del bilder tagna. Men big bang trodde jag skulle vara större men gick bra endå. 

 

Dag8: Idag gick vi själv i london och vi shoppade. Gud vad det var kul att gå i affärer. Men mtt bästa köp var endå mina platåskor med 12 centimeter i bak och den köpte jag för ungefär 250 kr. Det är ett superbra pris. Esuper nöjd med london skulle gärna åka dit igen.

 

Dag9: Idag blev det en bussdag igen och denna gången åkte vi till hålland till en kamping där för att sova. Under lägret har vi fått ta massa ansvar fått pängar att köpa mat för och sådant. Gå i vanliga mataffärer och handlat själva. Det har varit kul. 

 

Dag 10: Idag så besäkte vi den sista nöjesparken och det var efteling i hålland. Det är en park med hållänska sagor och berättelser. Det var häftigt men fanns inga stora attraktioner. Men endå.

 

Dag11: Idag bar det av hemmåt. Det var sorligt hade gärna varit ute mer. Aldrig varit utomlans förut och var vi i massa länder. och det var: Danmark, Tyskland, Hålland, Luxenburg, Frankrike och Englad. Det har varit super häftigt och väldigt glad att jag åkte med. 

 

Så såg lägret ut. 

 

Sen har jag även blivit singel för ungefär en månad sedan. Och börja på gymnasiet på estet teater och det är skit kul att gå där. Har en helt underbar klass. Trivs super bra där. Som ni kunde läsa i går så går ja också i Jiu jutis och teakwando. SÅ jag har rättså mycket för mig.

 

Just nu sitter jag i sängen och har skrivit detta och ska snart ner och äta. Sen ska jag tydligen till kyrkan och rösta i kyrkovlaet har ignen anning om vad det innebär men det löser sig nog. 

 

Pöss och kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards