loveislikeyou

Alla inlägg under april 2014

Av Elin A - 19 april 2014 21:12

Jag tänkte blogga nu. Men är hos min kompis så bloggar via mobilen.

Förut så hjälpte jag mamma med att tvätta fönster. Det gick bra tills att en skrapsak vi använde gick Slut på ström sä vi kunde inte tvätta mer. Då övningskörde vi. Det gick la ganska bra antar jag. Både jag och mamma lever och inget kom till skada. Jag lärde mig att parkera och att inte köra för nära farthinder.

Efter det så var jag hemma en stund och packade. Tog sedan moppen till min kompis har haft det väldigt kul. Vi har spelat spel å sådant berättar mer i morgon tror jag men lite bilder finns iallafall.

Pöss och kram <3

Av Elin A - 18 april 2014 22:00

           

 

Dagen börjar ju super.. Eller inte alls. Hade tänkt ha en timma på mig innan vi skulle åka till scouterna. Men alltså satte den en timma senare alltså samma tid som vi skulle åka. Som tur är väckte min mamma mig men fick bara 20 min på mig. Men jag han nästan endå. 

 

Har varit på scouterna idag fårn 9 till 15 ungefär. Vi har haft en tips promenad. Det var super kul att hjälpa till. Först var jag med ute och satte upp lapparna med frågonra och bingo som de fans oxå. När alla kom så satt jag och sålde brickorna och rättade några. Jag satt ju inte själv där vi var ganska många men endå. Vissa stunder blev det väldigt strässigt. Vi som hjälpt till fick var sin gratis voffla. Det var gott för de hade glutenfria. Det gjorde mig super glad. Sedan gick jag runt lite. Satt lite där de tog emotbeställningar till vofflor och lite där vi sålde kakor.

 

Efter det åkte jag till mormor. För morfar och mina kusiner var och hämtade mig. Jag var där i några timmar. Sedan körde min moster mig hem.

 

Här har jag försökt att göra en sådan där hårinpakning. Men det gick inte bra. Hade hittat ett resept men det vill inte stanna i håret. Blev väldigt kletig. Men det gick la bra. Men gjorde maränger oxå. Har haft det väldigt kul faktis.

 

Nu ska jag se på en film tror jag och pyssla lite. Sedan får vi se det blir la sängen sedan eller något. Kanske inte bloggar i morgon ska till en kompis och fira henne men får se hur det blir.


Pöss och Kram<3

Av Elin A - 17 april 2014 21:30

   

 

Idag har jag och min syster varit i Göteborg och handlat. Skulle köpa klänging till min systers komfirmation och lite sådant. Det blev super bra för när vi kom till shock så hade dem 25% rabbat på att i hela butiken. Då blrv jag super glad. Vi åkte även bort till Kawaii. Men där hade jag förhöga förväntningar. Hade typ tänkt det som shock fast sötar typ. Men det var mycket mycket mindre och typ inga kläder. Så det var lite synd faktist. Vi åt på borger king och sedan glass någon stans. Hade iallfall en super kul dag. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 16 april 2014 20:45

   


Ihälgen har jag varit med min pojkvän. Ända tills tisdag faktist. På lördagen var vi på teater på min skola. Det var 2:orna som hade barn teater. Det var super kul faktist. Sedan på söndagen åkte vi hem till honom. Det var kul å mysigt. Vi gjorde inte så mycket mer. Vi såg på film och han försökte lära mig spela shack. Jag vet inte men tror inte jag var så duktig. Men de kan ju bero på att det var min första gång. 

 

Idag så har jag varit hos en psykolog. Jag vet inte men jag hade garanterat för höga förväntningar. Så jag var inte alls nöj efteråt. 

 

Sedan har jag varit hos mormor. Har int gjort så mycket. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 10 april 2014 21:15

       

 

Idag är det tydligen bulle med bulle dagen. Jag fick veta att det var så att man ska äta en fralla och i den så har man en typ mosaad chockladboll. Ja har inte ätit de tyvärr. Det värkar ganska gott. 

 

På förtsa teaterlektionen hade vi bara uppvärning. Lite skumt för vi skulle bara sitta och titta på när dansarna hade sina soloredovsningar. De var ju super duktiga. Det var väldigt roligt att se på deras danser.

 

På svenska såg vi de sista redovisnarna av muntliga nationella. det var spännande. Eftersom de flästa har valt helt olika ämnen att snacka om. Så de va oxå väldigt bra genomfört.

 

Som ni kan se så hade vi godare mat idag än igår. Det var påskbord. Men det fanns skumt nog ingen påskmust. Men de spelar ingen roll för jag gillar endå inte det. Men annars var det la inget fel på maten idag tyckte jag.  

 

På teatern så fick vi spela upp vår grupparbeten inför de andra teatrarna i min klass. Det var väldigt kul. Jag var inte så närvös som ja trodde att jag skulle vara. Men det kändes bra. Vi skulle jobba lite mera med att bygga upp våran ångest eftesom vi är inlåsta med en pistol och folk blir dödade. 

 

När jag kom hem från skolan så gick jag bara runt för det fanns inget mer jag kunde plocka med på mitt rum så jag gjorde inte så mycket. 

 

På scouterna så hade vi 100 m eld igen. Det var super kul. För denna gången hade de gjort de svårare genom att lägga till olika stationer. Men till det viktiga mitt lag van och det innebär att vi var helt klart det bästa laget. Eller så kanske vi hade tur men jag tror på det första allternativet. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 9 april 2014 22:30

       

 

Idag såg ja för första gången på trolljägarna. Det var ju superbara pogram. Jag såg det på tv3play. Det tycker jag värkligen ni borde se. 

 

På idrotten dansade vi bugg. Det var väldigt kul. Jag blev faktist inte så yr som ja blev sist. 

 

Ni kan se bild på våra skolmat idag. Det stod kyckling wok men jag är lite osäker på vad det egentligen är. Sedan spelade vi kort det var väldigt kul.

 

På matten jobbade vi på inför provet. Det gick la sådär. Men vi fick kaka idag bara för att vi inte fick det igår. Så det var väldigt gått.  Matte lektionen käns mycket längre om man inte har genomgång halva tiden märkte jag. 

 

När jag kom hem så städade jag typ. Haha käns inte som jag gjort annat än att städa hemma denna veckan. Men så är det ibland. Jag är väldigt taggad på att få nya möbler. Derför städar jag så mycket. Bara hoppas att jag får de jag vill ha. 

 

Pöss och Kram<3 

Av Elin A - 8 april 2014 21:45

   

Idag regnade det. Jag gillar värkligen inte när det regnar. Gillar inte att bli blöt. Så det kan ju vara en anldning till att jag inte gillar regnet. Det regnade iallafall när jag stod och väntade på bussen. Först stod jag i busskuren men det regnade in. Sedna var jag så smart att jag ställde mig bakom den. Så då blev jag inte mera blöt i allafall. 

 

Det är en sådan jobbigt dag när jag kom mycket innan skolan börja så jag satt och såg på film. Jag började se på twhilight. Gud vad jag gillar dem filmer så himmla mycket. Sedan var det mat. Det var någon fisk så ja åt ärtor och ris. Det blev 2 mackor oxå. 

 

På historan såg de andra en film om stalingrad. Medans jag satt ute med några andra och sökte fakta om det. Jag hittade endel. Kändes kul att jag itne behövde sitta själv. De andra hade saker de behövde gör som de gjorde istället för filmen. 

 

Men på kultur och idehistoran gick allt snett. Vi skulle ha ett prov som vi inte kunde plugga till för att ingen fattade vad vi skulle ha för prov. Och det skulle inte ta så lång tid att göra så våran lärare i fredags. Men när vi kom ditt så skulle vi sitta hela lektionen ( 2 timmar och 40 min) utan rast och inte gå ut utom i nödfall typ toa. Jag fattade inget. Det gjorde mig lite deprimerad. Blev så himmla irriterad så att min hjärna typ låste sig. 

 

När ja kom hem så städade jag ännu mera. Jag fattar inte jag bara städar och städar. Men så kan de la va ibland antar jag

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 7 april 2014 22:00

       

 

Förlåt så mycket för att jag inte bloggade igår. Tänkte faktsit göra det med sedan blev klockan så mycket. 

 

Men jag börjar berätta lite om min går dag då. Jag var ju hos min pojkvän som ni vet. Vi gjorde inte så mycket såg på film, satt vid datan. Typ de vanliga. Men sedan kom han med en underbar ide. Att i skulle baka. Så det blev så. Vi bakade chokladbollar. Fast jag blev typ utvisad ur köket för att jag åt av smeten. Men de blev goda tillslut. Sedan åkte jag tyvärr hem oxå. När jag kom hem så fick jag sådan energi någon stans ifrån vet inte vart ifrån. Men jag städade å plockade slängde massa saker ur mitt rum. Det kändes super bra fakrist.

 

Idag så har jag haft svenska nationella. Det kändes väldigt bra. Det var spänande att lyssan på alla andras skaer de snacka de om. 

 

Vi hade dans istället för engelska men det gjorde abslout ingen ting för det var super kul. Jag kunde värkligen inte sluta le så himmla underbart. 

 

När jag kom hem så fick ja sådär engergi igen så jag bakade bröd och tvättade en tävttmaskin. Sedan när min syster kom hem så hjälpte jag henne att städa på sitt rum. Vi ränsade bladn utklädningskläderna, hennes pyssel och bland massa gossedjur. 

 

Pöss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards