loveislikeyou

Alla inlägg under januari 2016

Av Elin A - 13 januari 2016 14:03

 

Gammal bild igen.


Så vill bara nämna en sak jag stör mig på. När man har prov så får man en tid då man får gå och så får man inte gå förens typ efter en timma och sedan är man klar super fort. Jag är en sådan människa som är klar med prov väldigt fort. För jag skriver det jag tänker och det jag tror är rätt sedan kan jag inte ens läsa om eller alltså gå igenom frågorna en gång till för då har jag redan tröttnat. Detta brukar dock funka för mig. Men då kanske jag är klar efter 10 min. Som nu nu har jag prov eller skrivning men det är kanske samma sak?

Jag har iallafall skrivning och då hade vi en timma vi skulle sitta jag var klar efter 20 min. Som tur är på denna skrivningen så fick vi ha data med internet och söka fakta så när jag var klar kunde jag göra annat. Men om man inte får det så hinner jag ju bli typ galen under tiden jag väntar på att få gå. Det är super jobbigt. Men nu är det bara 5 min kvar så ska skicka in mitt arbete och sedan börja plocka ihopp min saker. 


Av Elin A - 13 januari 2016 09:29

 

Gammal bild!


Igår missade jag att blogga. Jag tänkte på det men det blev liksom inte av. Jag var ju i skolan och där var internettet svajigt i skolan så kunde inte göra något dirket. När jag kom hem så hjälpte jag min syster med saker och ting och jag bakade en hel del oxå. Bakade 2 sorters börd och chokladmuffins. Bestälde även lite saker som förhoppnings vis kommer väldigt snart då ska jag visa er detta. 


Av Elin A - 11 januari 2016 12:17

 

Har börjat kolla på en serie som heter Once upon a time. Den handlar om en kille som heter Henry som har fått en sagobok av sin lärare. Han tror att alla sagor i boken är värkliga och alla som bor i staden är fast där och glömt bort vilka de egentligen är. Han åker ut ur stande för att finna sin mamma. För att få henne att tro på detta när igen annan tror på honom. 


Jag tycker det är en spännande serie. jag har bara sett första sesongen men tror att det finns typ 5 styckern. Men gillar serien starkt att den blandar ihop de gammla sagorna till något nytt och spännande. 


Pöss och kram<3

Av Elin A - 11 januari 2016 06:30

     

Nyss vaknat. Jag är faktist taggad på denna dagen. Jag har sovit okej i natt och jag kan äta utan att må illa. Vi har teater idag. Det kans super bra. Jag har ju redan gått en dag i skolan så det är väll inte så specgelt men endå. 



Av Elin A - 10 januari 2016 13:25

 

näsblod, huvudvärk, ont i halsen, feber. Inte konstigt att man inte ville gå upp i morses. Vaknade vid 9 och det kändes som att klockan var 5. Det tog cirka 2 timmar för min kille att få upp mig ur sängen. Då hade jag fått frukost på sängen. och mutan med att vi skulle åka och köpa juse och alvedon. Inte gjort så mycket försökte spela spel. Men när vi spela yatzy så glömde jag bort hur många gånger jag slagit tärningarna. Är typ helt borta. Men det kommer nog lösa sig. 

Hej

Av Elin A - 9 januari 2016 12:16

   

Det tog super lång tid för mig att ta mig upp ur sängen. Jag vet inte vad jag ska göra för något idag. Jag kommer ta det lungt redigera videos och ta det lungt. Kanske städa lite oxå. Jag har ingen aning. Men det blir nog inte så mycket. Är ju hos min kille men han jobbat länge idag så kommer vara ensam så får se vad som händer. Ska försöka oråka städa och fixa mat för att överaska han. Heheh kommer aldrig årka det så glad att han inte läsar deta. Hahah en men endå. Hoppas ni har en bra dag.


Pöss och kram<3 

Av Elin A - 8 januari 2016 15:23

 

Detta Citat eller ordspråk osäker på vad det är. Men jag älskar värkligen detta. För jag har somnproblem så jag gillar tanken på att någon annan kanske är vaken och tänkter på mig. Det är ganska mysig tanke tycker iallfall. Hoppas att ni sover bättre och inte har så många som tänker på er som jag har. Ne men skämt och sido. Hoppas ni sover bra. 


Pöss och kram<3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards