loveislikeyou

Alla inlägg under maj 2012

Av Elin A - 23 maj 2012 17:24





Jag ser dig gråta 

jag gråter

jag ser dig le

jag ler

jag ser dig dö

jag dör

du betyder allt för mig <3 



Skriven av Mig   


Av Elin A - 22 maj 2012 19:30

 


Jag mår mycket bättre nu. Har precis kommit in fårn solen och värmen. Jag har varit ute och solat. Jag har varit ut och solat i 1 timma och litte mer. Men det märks inte så mycket tycket jag. Får la sola lite i morgon också så man får lite färg på kroppen. Just nu så har mamma symötte så jag gick up till datan istället för att vara ute. Ska nog snart se på tv tror jag men just nu så lysnar jag på musik och bloggar och hoppas att någon rolig person loggar in på skype eller facebook. Hoppas kan man ju alltid.


Puss och Kram Elin   


 

Av Elin A - 22 maj 2012 11:45




Idag kommer det inte hända så mycket eller det har inte hänt mycket häller för jag är sjuk. Det är inte så kul. Jag har ont så himmla ont i halsen. Så det blir en slappa dag idag. Jag har sett på hip hip hora och just nu sitter jag och ser på Pappa polis. Medans jag väntar på att dopet på Estelle. Men för tillfället så är det ganska trågkigt för det är bara massa personer som kommer in i en stor kyrka. Igår var jag med Casper efter skolan och vi gick till scouterna för att sätta upp tält och se hur många vi hade och så inför lägrena.


Puss och Kram Elin    

Av Elin A - 20 maj 2012 20:36

 


Moa var hos en kompis och dem letade sniglar. Deta var den största sniglen jag har sett som jag kommer ihåg iallafall. Idag så var ja och tittade på Rickard när han spelade match i lidköping. De van båda macherna sen åkte vi hom och åt. Efter det körde pappa mig och ebba till min kusin som Sara som fyller 3 år så hon hade kalas idag. Annars så har jag inte gjort så mycket typ pluggat moppe också. Just nu camar jag med Casper.  Men ska snart sova.


Puss och kram Elin    

Av Elin A - 19 maj 2012 18:38

 


Jag var och provade skor förut idag för skoj skull och hittade dessa och dem älskade jag. De kostade egentligen 400 kr men nu kostade dem bara 100 kr. Och jag fick inte köpa dem. Jag vet inte jag har aldrig ägt ett par klackskor så det skulle vara kul att göra det när man hittar ett par som man älskar. Skriv gärna en komentar vad ni tyckte om dem. Just nu sitter jag hos pappa och pluggar moppe. Jag pasar på att blogga medans jag väntar på att han ska komma och hjälpa mig. Och idag fyller min älaskade syster Ebba 13 år. Grattis till henne. Tidigare i dag så kom Casper och hans mamma. Det var super kul att träffa han för jag har inte träffar Casper på en vecka. Men det käns som en evighet. Sen kom jag på igår när jag kom till pappa att jag hade glömt min laddare hos mamma. Så kan inte lada min mobil fören i morgon kväll när jag kommmer hem till mamma igen. Sen i morgon händer nog inte så mycket ska på kalas till mina kusiner.


Puss och kram Elin   

Av Elin A - 18 maj 2012 10:15



Jag fick en kram av kaninen när jag gick in.


 


Det stod att de skulle vara glass till barnmenyn men jag fick också glass.  


Igår var jag på lidseberg men familjen och morfar med familj och Min moster med familj. Det var super kul även om det regnar i mällanåt. Men det är bevisat jag kan åka vad som hälst. Jag åkte atmosfear och efter det sagoslåttet. SÅ jag åkte ganska mycket. Sen åkte jag kanonen för första gången och det var för att Casper hade åkt och den och jag kunde inte vara sämre så då fick jag sätta mig och åka den. Jag fårstår varför den heter kanonen. Sen var vi inne och åt på central lidseberg eller vad den heter. Det var så himmla mysigt där inne. Jag och Moa åkte sagoslåttet 8 till 10 gånger i rad det sista gångerna så gick vi inte ens ur vagnen. Jag somnade nästan. Haha. Men mina skosnaren lyste. Det var häftigt. Sen när jag kom hem så pratade jag och Casper till 12 ungefär. I morses sov jag till 9 sen just nu pratar jag med Casper och hans kusiner på skype. 


 Puss och Kram Elin   

   

Av Elin A - 16 maj 2012 21:31



Idag så har jag varit och pravat på Macdonals i trollhätan. På bilden ser nu vad jag hade på mig för kläder. Jag fick lära mig att göra salad, ficksa drika, städa. Jag hatar att göra milkschake för jag fejlade två gånger av tre. Jag fick det på mig. Sen fick jag även hjälpa till när det var mycket i drive innen så fick jag hjälpa till med att göra driker och springa ut med bestälningar. Jag fick även ta hand om soporna där man slanger skräpet i matsalen. Och torka bord och golvet. Jag mislykades även med att byta kechup behållaren. Haha det gick super dåligt. Jag jobbade från 8:00 till 19:30. Jag hade ont i fötterna men annars har jag haft en riktigt bra dag. 


Puss och kram Elin   

Av Elin A - 15 maj 2012 20:46

 

Idag har jag varit i skolan och det har varit en vanlig dag. Bara att jag har mott super dåligt och antagligen haft feber. Men jag åkte inte hem jag kämpade på endå för att jag ska få jobba i morgon. I morgon har vi typ arbetsdag så då ska jag jobba på mcdonalds i trollhätan heöa dag. När jag kom hem från skolan idag så la jag mig och sov i ungefär en timma och nu mår jag mycket bättre. Jag ska lägga mig nu för jag ska up kl 05:30 i morgon bitti. Så jag behöver nog sova för att årka med dagen.



Puss och Kram Elin   




















översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards