loveislikeyou

Alla inlägg under maj 2014

Av Elin A - 26 maj 2014 10:15

         


Jag tänkte snacka om en bokserie med böckerna fallen ängel, förlorad ängel, noras val och änglarnas kamp som är skrivna av Becca Fitzpatrick. Jag valde att läsa denna serien för att min favoritlåt heter fallen ängel. Men jag ångrar inte en enda stund att jag valde denna boken. Den handalr om en till synes vanlig tjej som heter Nora. Sedan en dag som i många andra böcker så kommer en kille som heter Patch. Men det är något skumt med han. Sedan vänds Noras "normala" liv upp och ner. Jag tycker värkligen att ni borde lässa detta. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 25 maj 2014 21:45

           

 

Förlåt sååå mycket för att jag inte bloggat men har haft en så underbar helg.

 

Ifredags började det med matte prov nationella. Inte så kul men endå. Sedan åkte jag till min pojkvän. När jag kom ditt så gick vi till han och bytte om sedan gick vi till en sjö och bade med en gemensam kompis. Kände mig lurad på att det var så långt att gå. Men det var det så värt när vi kom fram. Efter det gick vi och åt pizza. 

 

På lördagen vaknade jag tidigt för att solen lyste. Men jag somnade om några gånger. Vi pluggade lite och så. Sedan blev vi skussade till badplatsen. Så vi badade igen. Det var lite kallare men inte så faltgt endå. Jag sprang runt och blåte såpbubblor. Om ni inte viste det så studdsar såpbublor på attner. Vi typ tittade på fiskar som vågade komma när oss. Vi hade även en mysig piknik typ. 

 

Idag söndag har vi inte gjort så mycket mäst legat och myst men det har jag inget emot. Även sett litte film och sådan. Var även ute och åt pizza och glass innan jag åkte hem. Har även åkte hem idag. Har inte gjort mycket mer typ pluggat och likande. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 22 maj 2014 22:00

 


Idag på teaterlektionerna så har vi diskuterat spökvandringen. Det var super kul. Vi kommer troligvis får igenom vår ide det är så mycket att tänka på och det käns väldigt skönt att få infon redan nog. 

 

Vi var även och såg på en superbra förestälnign av några 8:or och 9:or. Det var väldigt kul gjort. 

 

När vi kom tillbaka till skolan så åt vi och köpte en glass. Sedan gick vi ut och satt i skuggan under ett träd. Det var mysigt att sitta där. 

 

Jag åkte in till mormor och morfar för att gå till nyöppnad jysk och sådant. Det gick värkligen bra hittade endel. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 21 maj 2014 22:00

   

 

Idag hade vi friidrott idag. Känner mig ganska duktig faktist. Men när vi skulle sprigna 100 m så tapade jag typ min sko typ av min fott. Men det käns ganska bra endå. Jag stöte kula och längdhopp.

 

På rasten så pluggad jag och mina kompisar kultur och idehistoria. Det gick ganska bra eller nja. Men pluggade mera när jag kom hem. Det gick ganska bra de med. Men lite svårt att hitta fokus.

 

Har faktist inte gjort mycket mer. Men vi såg ju på mop redovisningen men de har jag ju redan bloggat om.

 

Pöss och Kram<3   

Av Elin A - 21 maj 2014 17:30

           

 

Idag har jag sett på Musik 3:ornas slutproduktion. Jag brukade inte se på sådana musik uppvisningar. Men det var väldigt kul.  Det hände väldigt mycket oväntat och det hade som en handlig. Det var inte som att de bara gick upp och sjöng utan det fanns lixom något man kunde följa lite som en teater. Fast baserad på musik förstås. Det blev riktigt bra stämning i publicken och några stod upp och apploderade. Det kändes som att dem fick många att bli glad och få med publiken på ett bra sätt. Tycker värkligen ni borde se den. 

 

För mer info klicka hääär

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 20 maj 2014 22:15

     

 

Kände mig väldigt duktig i morses. Jag cyklade till bussen. Många kanske gör det. Å vist det är bara 2 km. Men alltså endå jag brukar inte göra det. Jag vet inte ens varför jag gjorde det. Det bara blev så. 

 

När jag kom till skolan så satt jag och pluggade historia. Skulle gjort det igårkväll men internetet ville inte som jag ville. Så det belv till att plugga på rasten endå. 

 

Hade prov eller täst eller diskution vet inte vad jag dkulle kalla det men jaja. Vi diksuterade saker och det var våran sista lektion så vi lämnad in böcker och sådant. 

 

På kultur och idehistorian så gick vi igenom de sista inför det avlsutande provet. Så man var på hugget och antäkna. Fick även uppgifter till provet. 

 

När jag kom hem så hjälpte jag min syster att städa hennes rum. Det gick faktist bra. Men det tog tid. Jag har nog inte gjort så mycket mer. Pluggat lite och sett på film med min andra syster. Snackat med min älskling och lite sådant mys. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 20 maj 2014 12:15

 

 


Igår fick jag veta att jag fått sommar jobb. Ska jabba på Jungs friskola och fritids. Jag ser värkligen fram emot detta eftersom jag själv har gått där och de flästa lärare är kvar här. Jag har sökt via komunen så jag har 3 veckors jobb där. vilket ska bli väldigt bra för jag har ont om pengar. Jag tror att jag kommer passa bra där eftersom jag gillar barn. 

 

Pöss och Kram<3


Av Elin A - 19 maj 2014 22:00

   

 

Denna morgonen började inte bra. Men jaja alla morgonar kan ju inte var bra. Vill även medela att min kära syster fyller år så vi firade henne på morgon.

 

Första lektionen hade vi svenksa. Men jag och 3 kompisar va klara med uppgiften så vi fick en ny ska att göra. Denna gjorde vi tillsammans. Det kändes bra att inte behöva göra den själv. 

 

På  rasten så spådde min kompis mig. Jag mins inte allt vad de betydde men alltså endel var väldigt läskigt stämmande. De kände de andra oxå. Men vi hade väldigt kul och snackade om massa saker. 

 

På matten gick vi igenom det sista inför nationella provet. Det käns faktist ganska lungt inför detta. 

 

På engelskan så fick vi överstätt mengingar och gå igenmon ord. Endel fick läsa text för läraren. Men ja han inte dett utan jobbad i stället med en video jag missade förra fredagen. 

 

Jag har varit så rädd i eftermiddag. Jag är så himmla rädd för åska. Jag satt i ett hörn med min mobil och en tidinign. Mamma och mina systrar skulle åka och handla så jag följde med för att  jag inte vågade vara själv. Känner mig så himmla feg. Men så kan de va. Lyckades iallfall baka bröd. Vilket var väldigt tur. 

 

Pöss och Kram<3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards