loveislikeyou

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin A - 18 juni 2014 12:00

       

Här om dagen såg jag den underbara filmen Bandslam som handlar om en kille som kommer från ett svårt liv som mobbad till en ny skola och hjälper till att få ihop ett band till den omtalade Bandslam som kan utlova ett skivkontrakt. Men hur enkelt är det när man är rädd att bli mobbad igen. Kan man värkligen lita på dem som man tror. Jag rekomenderar denna roliga komedi.

 

Har ni någon komedi eller kärleksfilm som ni vill rekomenderara så komentera gärna detta så ser jag den.

 

Pöss och Kram<3 


Av Elin A - 17 juni 2014 20:00

   

 

Idag började jag inte jobba förens vid halv 10. Det var väldigt skönt faktist. Idag har jag varit med när fritides åkte till Vara för att spela minigolf. Det var ett äventyr för endel eftersom vi åkte linjebuss. Jag tyckete det var kul. jag var själv inte med och spelade men jag var med och stöttade ett lag och förde deras protokoll. Jag hade det super trevligt.

 

Sedan fick vi varsin glass hos den underbara Titcisana. Hahah kan värkligen inte stava hennes namn.  Men hon gör super god hemmagjord Italiensk glass. Det är så underbart rekomenderar starkt. Hon finns i badhusparken.

 

Jag har inte gjort så mycket mer. Jag spelade spel med en som var på fritids och så hade några en klädaffär som jag var och handlade i. Väldigt kul tycker jag specigelt när jag får vara med.

 

När jag och min syster kom hem så såg vi på film och så. Inte alls gjort så mycker. Men det har varit underbart.  

Av Elin A - 16 juni 2014 21:00

 

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har inte haft något att blogga om i hälgen men brukar ju inte blogga när jag är hos min pojkvän. eftersom vi inte gör så mycket. Kan ju säga att jag är stålt över maten jag gjorde. Det var köpt grilladkykling och ris. Så duktig. 

 

När jag kom hem så ärkade jag inte blogga häller. Mina kusiner var här och de åkte inte hem föräns efter 22. 

 

Idag har jag jobbat första dagen på mitt sommarjobb. Jag tycker det är super kul. Jag är på ett fritids. Jungs skola och fritidshem heter det. Där av bilden. Det käns inte som jag har gjort så mycket men mitt jobb är ju egentligen bara att ta hand om barnen. Men det är inte så bara imällanåt. 

 

Pöss och Kram<3 


Av Elin A - 12 juni 2014 21:31

       

 

Idag har jag varit på första studenten som jag bryr mig om. Min pojkvän har nämligen tagit studenten idag. Vi har inte gjort så mycket. Han var uppe väldigt tidigt. Vi gick till hans student och stod enbit ifrån där de sprang ut så såg inte det så bra. Men de gjorde inte så mycket jag hade väldigt kul. Jag hade massa balonger i ett snöre. Men vi såg när han åkte runt på flaket. Efter det åt vi super god mat och sedan bara slappat. Men det har varit gött. 

 

Pöss och Kram<3 

Av Elin A - 12 juni 2014 14:15

   


Jag är nykterist vilket innebär att jag inte dricker någon alkohol och jag vill inte de häller. Jag valde detta främst eftersom min mormor har lovat att betala mitt körkort om jag inte dricker, röker eller snusar. Och jag är ju snart 18 så finns ingen vist att brytta dessa löfte. 

Sedan är jag ju också med i nykterhets scouterna. Så då dricker jag ju inte heller alkohol.

 

Jag förstår serigöst inte var för man dricker alkohål. Kan någon förklar så gör det snälla?? Det är ju inte så  att jag har något emot dem som dricker. Men jag anser att man kan ha mycket kul utan att ha alkohol med i bilden. 

 

Jag håller på med en undersökning jag kommer lägga ut här där man ser när man börjar samka på alkohål. Endel vet redan detta eftersom jag har frågat endel på facebook. 

 

Pöss och Kram <3


Av Elin A - 11 juni 2014 22:00

         

 

Idag hade vi idrott. Då skulle vi spela brändboll. Det gick inte alls bra. Det var teater mot dansarna. Gissa hur det gick. Vi förlorade med 3 poeng. Men allts insåg att det är få iklassen som har bollsine eller årkade brysig men jag tyckte det var kul. Å endel försökte iallfall även om det inte gick bra. 

 

Sedan hade vi kulturvandring. Vi skulle gå cirka 5 km runt i Skara. Och göra olika stationer. Det var faktist inte farlgit. Bara att vi gick fel någon stans. Det gick väldigt bra.  Vi fick ganska många poeng. Bildern är från tågmuset. 

 

Jag har även åkt till min pojkvän. Han tar nämligen studenten imorgon. Tåget var bara sådär 30 min sent fram. Vi har inte gjort så mycket hans kompis är oxå här. Det är förvånansvärt kul 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 10 juni 2014 21:30

         

 

Idag hade vi egentligen inga vanliga lektioner. Men vi var i skolan endå vi som har teater eftersom vi är ifullgång med att planera spökvandringen. Vi satt i våra grupper och bestämde de som skulle bestämmas typ. Jag är med i marknadsföring och där är vi 4 personer. Vi delade upp som huvudansvar. Jag fick affischen tillsammans med en tjej som är super duktig på sådant. ( hon gjorde min bloggheader). Vi satt och letade insperation på skräckfilms omslag och sådant. Vi vär även i fronbyn och fotografferade lite för insperationens skull. 

 

När jag kom hem så bakade jag bröd till mig. Jag såg även på en super rolig film som heter flypaper. Den handlade om 2 grupper som rånar samma bank. Det går inte så bra men den är en komedi så ni fattar grejen. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 10 juni 2014 11:30

   


Tänkte snacka om en helt super bra film. Den handlar om 3 killar som bestämmer sig för att de ska var singlar för att en av dem blir dumpad. Men det blir garanterat svårare. Specigelt när de 3 personerna hittar någon person som de tycker extra mycket om. Jag tycker den är super bra gillar skådespelarna. 

 

Pöss och Kram<3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards