loveislikeyou

Alla inlägg under oktober 2013

Av Elin A - 7 oktober 2013 22:15

   


Bild1: Jag i sängen 

Bild2: Gillar denna 

 

Bra start jag fick i dag. Börja med att jag försov mig. Haha så smart är jag glömde sätta klockan igår. Så fic skunda. Insåg även att det är mörkt när jag ska åka nu. Det suger värkligen. Men fick åka med mamma till bussen så det gick bra endå. 

 

I skolan hade vi Svenska vi bestämde att boken skulle va slut tills på måndag. Den skulle va klar idag men typ bara 3 som var klara. Jag är inte klar men bara att läsa på mer. Vi jobbade om kroppspråk och våra personliga revir. 

 

På matten hade vi prov. Det gick nog bra. Men av någon anledning kan jag allt på lektionerna men sen på provet går allt åt hälvete. Men antar att det har med inlärningen att göra. Bara hoppas det gick bra endå. 

 

På engelska gick vi igenom gramatiska övningar. Det var ganska jobbigt men bara att försöka hänga med å visa inträsse för det han försöker lära mig. fick även en hel hög med massa glossor tills på fredag.

 

Efter skolan gick jag med en klasskompis hem. Vi fickade och satt och sjöng låtar. Det var väldigt kul faktist. 

 

Sen skulle vi tillbaka till skolan för vi hade estet eftermiddag/kväll. Då är alla ettor, tvåor och treor bjudna till lite lekar typ. Vi hade skatjak. Man fick ett papper med saker som man skulle göra flr att få ett vist anntal poeng. Mitt lag förlora. Sen hade vi någon lek där 4 stycken gick upp på scenen. En av dem skulle gå ut och de andra skulle få en platts och roller. Sen skulle den andra gissa vad de andra var och spela teater utan att fatta något. Det var väldigt roligt att se på. Men även att spela. Hade även någon nusiklek där man fick höra början av en låt och sedan skulle man sjunga refrängen. Missade min buss för att ja hade så kul. Men som tur är hade en tjej som inte bor så långt ifrån mig skjus så jag fick åka med dem. 

 

Nu har jag städat och lindat om mitt smalben. Det är fortfaden lite svullet eller låtkaka typ. Det är varmt nu. Har pluggat historia och engelska ska nog fortsätta med det nu faktist eller sova har inte riktigt bestämt mig än. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 6 oktober 2013 21:45

           


Bildera: hajken

 

Jag har la haft en bra hälg. I fredags när vi åkte vid 17 så tog det 2 timmar ugefär för ledaren körde fel 2 gånger typ. Sedan när vi skulle gå till lägret så hade det börjat mörkna så man såg inte riktigt. Men det gick bra sålänge man gick på vägen. men när vi skulle börja ta oss ner till stranden så skulle vi gå på ett beerg men neråt. Med all våran packnig. det gick inte bra ramlade 2 gånger och slog mig. Det var 2 stegar oxå inte så kul. Men det var väldigt skönt att komma ner till stranden var man väldigt glad. Vi fick skynada att sätta upp tältet för att det rägnade väldigt mycket. men vi blv typ bara super blöta. Men vi klarade oss. Men på natten skulle vi ut och äta korv. 

 

Sov faktist förvånansvärt bra under natten. även om det regnade. På morgonen fick jag äta frysta mackor med varm oboy. Det rägnade fortgaarande. och var välfigt kallt. När vi samlades så bestämde dem att alla skulle med till gåttorna. men jag ville inte det. Så jag fick hjälpa en tjej att sätta upp vindskydd så att man kunde laga mat där med skydd från regnet. Det gick rätt fort. Tidigare på morgonen hade en kompis till mig svimat på väg till bilen och slagit i huvudet så jag fick vänta länge på mat för att min ledare och han åkte in och hnadlade. Men det gick bra för han sedan. Efter maten skulle jag med några killar och paddla kajak. Då fick vi gå tillbaka samma väg som vi kommit ner under natten. Det var jobbigt och brant. Fattade inte hur vi hade karat det på natten. När vi skulle paddla hade man typ en kjol såg det ut som fast det var ett kappel så man inte blev blöt av vattenet. Nu hade det äntligen slutat regna och man såg faktist solen. Lägerplatsen var väldigt fin när solen lyste på den. Det var lite läskigt för man satt så nära vattnet. Men det gick väldigt bra faktist. ingen i min grupp ramlade i inte ens jag. Sen gick jag runt och kollade lite. De andra som inte paddlade hade varit i berget och klättrat i en skortsten typ. När alla var tillbaka började vi med maten. PÅ kvällen var det ett väldigt mysigt lägerbål. Vi sjöng sånger.

 

Sov någorlunda även denna natten. När vi vaknade skulle vi packa ihop allt utom tälten. och sedan äta frukost. Det var någora som gick och paddlade nu men inte jag. Så jag och min ledare skulle gå upp med nårgra av väskorna. Då gick vi en änklare väg men halkade på en sten och slog i mitt ben det gjorde super ont. efteråt när jag komhem så visade det sig att jag hade en lårkakak och antagligen en inre blödning. Men det viste vi inte då. Utan vi fortsatte att gå. Men jag gick inte med ner sedan utan stannade vid bilen. Det blev ingen klätring för mig när vi skulle klättre. Hade för ont. Men jag fick göra maten. Och diska efteråt så jag inte behövde gå ner och ta ner tälten. Då var det några andra som började kasta mjöl så det blåste till mig och jag fick i mig det. Men jag fick onte i magen då. det var inte så kul. Sedan hände det inte så mycket mer.

 

Just nu sitter jag i sängen med en ond fot/ben. som vi har lindat med bandage. ska nog snart sova är helt slut eget denna hälgen 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 6 oktober 2013 13:17

Hehe Tjenaare, Jana här som bloggar igen!


Jag hade skrivit ett långt inlägg och sedan försvann det :( Så jag blidde lite sur..Orkar inte skriva om allt, men får ett kort inlägg iaf^^


Idag har jag inte gjort ett skit...Ännu...När mamma kommer hem, hon är med min bror och gymmar, så ska vi gå ut med vovven. Jag ska ta med kameran och fota lite, vi ska leta lite svamp också - Tror inte vi hittar några, men ändå x)


Lite bilder då:


   

  
   


Bild 1: Min vovve, Palle, som liten valp på några veckor. - Första gången vi träffade honom.
Bild 2: Min ridlärare och även min förebild, Eve - Hon är grymt duktig och är jätte bra på att förklara och hjälper till om något händer.

Bild 3: Jag och Silas i Vintras.
Bild 4: Hoppning med Silas, Wiiiie^^


Det är allt jag har att bjuda på idag, glöm inte kolla in min egen blogg -> www.nightdreamer.webblogg.se

Kolla också gärna in videon jag gjorde om Silas som ni hittar här -> http://www.youtube.com/watch?v=UoMfU4qzgTw
Där kan ni även klicka in på min kanal och hitta massa andra knasiga och seriösa videos.


Tack och hej
leverpastej!! :D<3

Av Elin A - 4 oktober 2013 15:52

     

Bild1: Jag på skolfotot

Bild2: halva tuppkamen nere

Bild3: Hela borta


Visa lete bilder bar kan inte blogga mer. Ska snart åka på hajk över hälgen

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 3 oktober 2013 22:30

 

Bild: Jag 

 

Idag så hade vi teater i skolan. Vi gick igenom karaktärsanalys. Där vi fick veta hur man gör när man tar reda på fakta om den man ska spela vilke är viktigt för troheten i ditt spel. Det var väldigt intresanr och mycker man får hitta på sjöv som aldrig kommer till känne domm flr dem som ser den. 

 

Sedan hade vi svenska och såg på en komiker som heter Magnus Betner. Den var super bra. och gick igenom en täxt vi läst om en tjej som typ våldtar en kille. Med andra ord jobbar vi om könsdiskrimenering. 

 

Hafe en till teater lektion. Då gick vi igenom hur man gör uppvärmningar på aldra bästa sätt. och sedan fortsatte vi med inprovisations övningar. Det var riktigt kul. Vi spelade en bil med mamma pappa barn och sedan skulle de komma en liftare och hade en känsla och sedan spridersig den känslan tills pappan får den och stiger ut då byters roller och en ny  filtare.

 

Hade scouter efteråt. Där skulle vi göra skabeluker. Jaag blev väldigt glad när jag oxå kan äta det. Blev väldigt mätt. gillar värkligen mina scouter

 

Har nyss packar sackerna finför hälgen när jag ska på en hajk. Kommer nog inte hinna blogga innan jag åker för kommer åka typ 30 min fter jag kommit hem. Men om inte annat hörs vi på söndag.

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 2 oktober 2013 22:30

     

Bild1 och 2: Jag har flätor ser dumt ut för att ja har kort hår.

Bild3: Jag har tofsar. 

 

Fick ett kul samtal på väg till bussen i morshes. Det var en som ringde om att hon hade hittat min plånbok på en buss. Den paniken var inte så kul. För eftersom jag går på gymnasiet ska jag ta ansvar. Och utan busskort så kommer man inte till skolan. Men hon skulle komma med den till skolan och lämna den vid receptionen. Fick även låna min systers kontolaningskort. Men självklart hade de inga pengar på kortet. Men hade en snäll chofför så fick åka med endå. Fick min plånbok sedan. 

 

Blev även bananad i dag.. Det var surt. Skulle följa med en tjej i 3:an när hon skulle banana sitt offer. Hon klarade det. Men slutade med att jag oxå blev bananda av någon. Så jag är ute ur leken nu. 

 

Sen hade vi idrott. Vi körde någon lek med ärtpåsar och skaer man skulle gömma sig bakom. Dem kallade det bussungarna. Jag tror vi kladda det bärget på min förra skolan men är inte helt säker på det. 

 

Hade även matte. Där hade vi 1 timmas genomgån på kapitlet vi gjort för att vi har prov på Måndag. det blev rätt tråkigt att lysna på tappade fokus ganska fort men fattar endå så det ör lungt.

 

Efter skolan så var jag och mamma på gymmet och gymmade. Det kändes super bra att ha fått göra det. Sen skulle vi hämta min syster på ridning. 

 

Just nu stter jag i sängen och har precis gjort engelska läxan och funderar på att sova eller läsa lite. Svårt val bårda lika viktiga...

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 1 oktober 2013 23:30

   

Bilder: Lekte med kamera 

 

På idrotten hade vi typ planeringen av vad vi ska ha på olika idrottslektioner. Sedan fick vi spela innebandy. Det var gnaksa kul facktist. Fast sprang in i väggen med handen och fick ont i handleden. 

 

På rasten så började en lek i skolan där många i skolan är med. Den heter banana kill. Där ska man ha en banan också får man en lapp med ett namn och sen ska man sätta bananen i den oersonens rygg och säga bananakill. Då får du ge din lapp till den som har mäst lappar på fredag vinner. 

 

Historian gick vi igenom frågor och såg på en film. filmen var la sådär men bra fakta i den. Så nu har vi allt vi ska läsa på inför provet. Så bara att börja plugga. 

 

Vi gick tidigare från historian bara för att vi skulle till brandsatsionen och ha någon informations sak där. Det var intresant men de mästa viste man redan. Men det är la bra att få höra det flera gånger. 

 

Vi blev typ 1 timma sena till kultue och idehistoran. Men det viste hon om redan innan så det var ju inget. Vi skulle se en film om hur man blir en bra person. Somnade under den för att ja inte fick sitta vid datan eller mobilen. Fick lite rast så jag kunde gå till kafiterian och köpa en choklad. Sen skulle vi göra ett grupparbete på internet utan att prata vi skulle skriva fakta om 3 personer. Det var väldigt skumt. 

 

Kan inte gå på en enda teakwond eller jiu jutsi lektion utan att skada mig. Idag fick ja faktist skylla mig själv. Satte naglen i hande så började blöda. Sedan var det en som ryckte förmycket i min handled så den gör super ont nu. Men sådant är la livet. Bara att göra det igen. 

 

Just nu sitter jag vid datan å pluggar. Skypar även med en kompis. Men jag tänker faktsit sova snart är super trött. 

 

Pöss och Kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards