loveislikeyou

Alla inlägg under mars 2014

Av Elin A - 21 mars 2014 22:00

     

Ja vad ska man säga om dagen idag. Det började med att jag och mamma var på möte med elevhälsan. Det mötet kändes faktist som att det gick ganska. De såg problemet och kommer hjälpa mig. Men det kan ta tid endå.

 

Sedan hade vi matte och det fick la bra antar jag. Vi har lång genomgån och jobbade lite men fattar inte riktigt just nu.

 

Hade historia då hade vi förhör på Gadingstorm ( kan nog inte stava de ). Sedan gick vi igenom inför omprovet på kalla kriget. Som vi ska ha nästa vecka. 

 

Hade engelska men vi gjorde några svenska redovisningar och fick veta när vi ska ha nationellea prov. Jag jag insåg att de inte är så läng tills vi ska ha dem. Så bliv lite närvös för de. Men de går som det går.

 

Efter skolan så har jag sett på film och pysslat med min lillasyster. det har varit väldigt kul. Vi pysslade med garn och likande sedan såg vi på Lets denc. 

 

Pöss och Kram<3

Av Elin A - 20 mars 2014 22:15

            


yey haft en helt underbar dag idag känner mig super lycklig. 

 

Dagen började med att vi skulle ha teater med skara skolscen. Det var helt underbart. Först skulle vi jobba med att hålla fokus och inprovisationer. Det var massa olika sortes övningar vilket var väldigt kul. Man skulle oftas vara två och två och vi bytte ofta så vi fick vara med olika personer.

Sedan hade vi en liten rast. Efter en stund så skulle vi jobba med karaktären. Man fick bilder och skulle välja en och utgå ifrån den och skapa bildens liv. Det var väldigt kul. Specigellt efter som i slutet så skulle vi spela med karaktärerna det blev super bra och lite känppt.


På eftermiddagan så åkte jag till mormor. Vi skulle till Lidköping och jag skulle till sjukhuset och snacka med en sjuksköterska om min vikt. Det gick faktist bra jag hade gått ner igen även om har en paus i mitt gymmande. Efter de gick vi i affärer och kollade. Vi tog även en fika. Det var super gott.

 

Sedan på kvällen så var vi på en dans förestälning först var det killar helenas danskskola. De var super duktiga och om jag fattade allt rätt så var de nybörjare. Det var väldigt coolt. Efter det började det i stora salen. Det var Complete som dnasade. Det var så häfitgt. Lampor och ljud. De typ åkte in i datan så var väldigt kul. Vet inte hur jag ska beskriv dett. Det var en sådan häftig upplevelse. Sedan fick vi kramar och köpa tröjor och ta kort. 

 

Är trött och ska sova snart. är ju en dag i morgon oxå. Känner mig så lycklig. 

 

Pöss och Kram<3 

Av Elin A - 19 mars 2014 21:15

   

Hahha mitt går ser orange ut xD


 

Idag så har vi haft bad på idrotten. Det var faktist kul. Men väldigt jobbigt. Vi skulle simma i 15 min och räkna längderna. Det gick bra tror jag. Jag simmade och snackade med en tjej. Vi hade kul eller iallfall jag. 

 

Sedan på matten så hade vi en lång genomgång vi fick även veta hur de gick på senaste provet. Det gick ganska bra faktist. Vi fick jobba på. Men han inte göra tillräckligt. Men så kan det gå ibland med långa genomgångar. 

 

På kvällen så var vi på handledarkurs inför bil. Det var inte super underhållande. Men funkade helt och hållet. Skulle hållt på i 3 timmar men det tog inte ens 2,5 timmar. Det var fika där men jag kunde ju inte äta så det kändes lite deprimerande. Men annatar att det är så att ha en allergi. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 18 mars 2014 21:15

 

 

Jag tänkt snacka om ett projekt som en underbar person har skapat. Så här skev hon på facebook idag:

 

"Har nu satt ned foten när det kommer till mobbning. Har vänner som varit mobbade så jag har sett både det ena och det andra. Jag vill nu hjälpa dem som blivit eller blir mobbade genom att visa att jag finns. Jag har därför startat ett Instagram konto VISKASMN. Som betyder VI SKA STOPPA MOBBNINGEN NU. Genom att fler går in och följer kontot visar vi dem som blir utsatta att vi bryr oss om dem, de ska veta att vi som bryr oss är fler, än dem som mobbar. Använd gärna hashtagen #viskasmn för att sprida detta. Ni som blir mobbade måste få chansen att våga berätta det för andra och våga stå emot, det ska vi hjälpa till med. Jag har kontaktat friends.se, skickade iväg ett mejl i söndags. Kanske slutar med ett samarbete, det får vi se, men organisationen vet om vad jag tänker bidra med. Ska även kontakta fler organisationer. Ni som hjälper mig med detta och går in och följer mitt Instagram konto, ska vara stolta. Har ni inte Instagram, kan ni skicka PM eller mejl för att visa att ni också finns. Jag sparar allt för att sedan publicera det på min blogg, Instagram och Facebook, allt ska synas! Allt ska nås fram till de drabbade, det är målet. Syftet är att visa omtanke och kärlek till de drabbade och göra dem starkare genom att inspirera. Tillsammans kan vi göra skillnad, jag hoppas ni vill hjälpa mig med detta Har nu satt ned foten när det kommer till mobbning. Har vänner som varit mobbade så jag har sett både det ena och det andra. Jag vill nu hjälpa dem som blivit eller blir mobbade genom att visa att jag finns. Jag har därför startat ett Instagram konto VISKASMN. Som betyder VI SKA STOPPA MOBBNINGEN NU. Genom att fler går in och följer kontot visar vi dem som blir utsatta att vi bryr oss om dem, de ska veta att vi som bryr oss är fler, än dem som mobbar. Använd gärna hashtagen #viskasmn för att sprida detta. Ni som blir mobbade måste få chansen att våga berätta det för andra och våga stå emot, det ska vi hjälpa till med. Jag har kontaktat friends.se, skickade iväg ett mejl i söndags. Kanske slutar med ett samarbete, det får vi se, men organisationen vet om vad jag tänker bidra med. Ska även kontakta fler organisationer. Ni som hjälper mig med detta och går in och följer mitt Instagram konto, ska vara stolta. Har ni inte Instagram, kan ni skicka PM eller mejl för att visa att ni också finns. Jag sparar allt för att sedan publicera det på min blogg, Instagram och Facebook, allt ska synas! Allt ska nås fram till de drabbade, det är målet. Syftet är att visa omtanke och kärlek till de drabbade och göra dem starkare genom att inspirera. Tillsammans kan vi göra skillnad, jag hoppas ni vill hjälpa mig med detta." Vi har även skapat en facebook grupp som heter "viskasmn". Gå gärna med iden om du vill. 

 

När ja läste det kändes det som att ja skulle spricka eller något. För hon gör nu det jag allt vellat gör men jag har inte kommit på något bra sätt att göra de på. Då jag blev glad när jag såg att någon jag vet vem de är och kan hjälpa. Jag vill och ska göra så mycket ja kan och får.

 

Åter till min dag idag. Det har inte hänt super mycket. Vi hade historia som jag jobbat super mycket med igår för trodde den skulle vara färdig. Men det skulle den ju inte alls. Så jag fick plugga på och förbättre.

 

På kultur och idehistorian hade vi en vikarie. Det var lite skilnad. Kan inte säga vad ja tyckte om det. Det e klart att jag inte samma som med min vanliga lärare. Men ibland blir de så. Vi fick skriva sådana lappar med namn på att ha på våran bänck så att hon kunde se våra namn. 

 

När jag kom hem från skolan så skulle jag fika. Men det blev inte så för att min mamma skulle träna så jag och mina systrar var på biblioteket. Var länge sedan jag var där. Det var väldigt trevligt. Vi lånde böcker och filmer. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 17 mars 2014 20:15

          


Nu är jag hemma igen efter en underbar hälg hos min underbara pojkvän. De har varit mysigt. Tja ifredags så kom ja ju ditt. Då käkade vi pizza. det är väldigt gott. Sedan såg vi typ på film så som vi brukar göra. Lördagen hände la inget specigelt vi såg på film å sådant.

 

Men på söndagen var vi och badade med en av hans tjejkompis. Vi hade välrigt kul sedan åt vi pizza igen. På måndagen så hade jag studiedag alltså idag. Det var därför jag kunde stanna. Så jag var hos han medans han var i skolan. Det kändes lite kontstigt. Men jag är glad att jag fick göra det. Efter hans skola så var vi och gymmade. Jag gymmade inte så mycket men jag var där iallafall. 

 

Just nu sitter jag och ser på Familjen annorlundag. Det tycker jag är väldigt kul faktist. Fattar inte hur dem lyckas. 

 

Pöss och Kram<3 

Av Elin A - 13 mars 2014 21:45

   


Idag hade någon fått för sig att jag skulle cykla.. Så jag gjorde det. Det var jobbigt. Känner att jag fått väldigt dålig kondition. 

 

Sedan i skolan så hade 9:orna intagningsporv. Så vi var typ gaider. Det var väldigt kul. Vi fick gå runt på typ stationer. Våran grupps första station var lekar med 2:orna. Det var väldigt kul. Jag lärde mig massa nya teaterövningar. Det var väldigt spännade. 

 

Efter det så skulle de göra själva provet. Men det är egentligen inte så farligt som de låter. Men vi fick typ gå rutn och ha som rast. Sedan lunch.

 

Efter maten skulle vi ha rundevisning och regestrea dem på katedralwebban. Det fanns massa godis i rummet. Men inte så läng.  Vi såg även en del av detta årets slutprudoktion. Samt på film lite av förra. 

 

Sedan hade de intevju så då fick vi andra sitta i biblioteket och snacka. Det hände inte mycket mer. Men det var väldigt trevlikt tyckte jag och att jag fick vara med kompisar jag inte brukar va med. 

 

På kvällen hade jag scouter. Vi snackade om alkoholl och drogor. Det märktes att alla i min grupp  hade så olika erfarenhet med tanke på ålderskilnaderna. Så det va kul faktist. 

 

Har precis snackat med min pojkvän. Ska aldeles sanart sova. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 12 mars 2014 18:45

     


Idag har jag varit hemma. Även min syster var hemma idag. Så jag var ju iallafall inte ensam hemma.  Som vanligt blir det inte så mycket gjort. Jag har sett på film. Samt färgat håret rosa som syns tydligt på bilderna. Är super nöjd med den. 

 

Var även en stund i Lidköping när min syster var hos tandläkaren. Det var skönt. Var även ute och gick det är där bilderna är tagna. Det kändes faktist skönt.

 

Känner mig lite rädd för solen när jag fick veta att jag är allergisk. Men vet att just nu är det ingen fara iallafall. Hoppas det inte blir allt för svårt i sommar häller. Men säker kan man ju aldrig vara.

 

Just nu sitter jag och ser på Pocahintas 2. Jag gillar den filmen väldigt mycket och känner mig glad att jag ser på den. 

 

Vet inte riktigt vad som händer senare. Blir la att se på filmen klart och sådant. De ska få gäster hitt och ha något sorts möte. Det blir nog inte så spännande. Men jag behöver som tur är inte vara med. Ska någo även snacka med min underbara pojkvän. 

Av Elin A - 11 mars 2014 16:00

       


Haha käns som att bilderna blev väldigt små. Men jaja. Jag har inte bloggat så nu gör jag det.

 

Ihälgen var min underbara pojkvän här. Det var riktigt mysigt. Kändes bra att vi var här oxå. Men vi gjorde inte mycket. Men så kan det vara. Men gillar att inte göra så mycket. Älskar han väldigt mycket. Han gör mig super lycklig.

 

Igår hade jag ingen årka att blogg. Jag mådde bra i skolan och hade väldigt kul. Sedan på kvällen när jag mådde jag dåligt kändes som att jag hade feber men hade inte det. Mådde dåligt på ett sätt om är svårt att förklar. Går inte förklara hur men så är det iallafall. 

 

Så idag är jag inte i skolan. Jag har inte gjort så mycket. Sovigt. Lysnar på ljubok. Har börjat lyssna på femtio nyanser av mörker. Den är väldigt bra. Har även blekt mitt hår. Får se om det bler någon annan hårfärg i morgon.

 

Just nu sitter jag och min syster som oxå är sjuk och ser på Pireats of the Carabien. Den är väldigt bra. Gillar den starkt. 

 

Pöss och Kram<3 

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards