loveislikeyou

Alla inlägg under mars 2014

Av Elin A - 6 mars 2014 21:00

 


Var på sjukhuset idag och fick veta att jag är allergisk mot uvb ljuet. Det är det ljuset i solen man blir röd av. Så nu blir det massa solskysfaktor på armarna och inga långa stunder i solen. Då blir det jobbigt. Fast det blir la inte mycket skilnad har aldrig varit ute mycket men när ja tänker efter kanske de är för att ja mått dåligt av soljuset innan oxå. 

 

Jag var inte i skolan för att jag sovit så dåligt i natt. Så det blev att vara hemma och se på film. Stort sett inte gjort så mycket mer idag. Typ pysslat lite och liknade. Mest slappat. Men det behövde jag. 

 

Men jag var på scouterna. Vi gick runt och letade kort med utmaningar på. Det var väldigt kul. Jag såg ett ensamt trädd som behövde en kram och sedan parkerade min kompis mig på handikapparkeringen. Hon tyckte att jag passa bara där. 

 

Pöss och Kram <3

Av Elin A - 5 mars 2014 21:30

   


Så dagen idag började till motsats från igår med att jag försov mig. Men sådant händer det med. Men jag komm med bussen till skolan iallfall.

 

Idag är det egentligen utvecklingsamtals dag. Men vi hade inte det på grund av en händels. Så vi hade vanliga lektioner. Först omprov i historia om kalla kriget. Det kändes som att det gick väldigt bra så det gjorde det väll antar jag. Sedan idrott. Vi körde lekar så jag klarade av att vara med en stund iallafall. Men matten blev kämpigare för att jag hade fått blåsor på vänster hande oxå nu så gör ont att hålla i en penna. Men jag klarade det. 

 

Vi slutade redan vid 12 så det var tänkt att jag skulle åka buss hem och gå sista biten på cirka 2,5 km. Men jag hade värkligen ingen årk till det. Så jag åkte in till min mormor istället. Men var inte där så länge utan jag åt och sedan åkte stort set.

 

När min syster kom hem från skolan så städade vi på övervåningen.  Det gick faktist ganska bra. Rent blev det iallfall. 

 

Om ni tittar på översta bliden så ser ni där de gjorde allergitästet. Dem översta rutorna ser lite röda ut. Det ser mer röda ut i värkligheten. Det känns ont och ömmar. Det känns som när man bränt sig av solen. Jag vet inte om detta betyder att jag är allergisk eller inte. Men det återstår att se i morgon. Det ska bli spännande.

 

Pöss och Kram <3 

Av Elin A - 4 mars 2014 21:45

     

Kul.. Dagen började med att jag hade ställt klockan en timma för tidigt.. Men bättre förtidigt än för sent. Jag skulle till sjukhuset på morgon så mormor körde mig. Vi var bara där 50 min innan jag skulle på behnadling.  Så vi gick och fickade och snacka typ.

 

På behnadling skulle jag se om jag är allergisk mot ljuset som jag har solat med där. Jag fick ha på mig de skumma vantarna som. Det var som stora tumvantar som gick ända åvanför armbågen. Det fans även som luckor på den som man kunde öppna och stänga. Först fick jag på höger armen. Där fick jag ljuset som jag haft tidigare. Det man blir röd av i solen. På andra är det solarieljuset. Så det årterstår att se om jag är allergisk eller inte. 

 

Vi hade kulur och idehistorian. Vi jobbad om 1800 talet. Det var gnaska kul. Men jobbigt för jag var väligt trött. 

 

Idag är det semeldagen. Jag hittade ingen glutenfri varken på sjukhuet eller i skolan. Så när jag kom hem så bakade jag det. Det är stort sett det jag gjort i eftermiddags och pluggat. Och får nog fortsätta plugga.  

 

Pöss och kram <3


Av Elin A - 2 mars 2014 18:52

Tänkte passa på att blogga när jag endå är fast på tåget. Det har tydligen hänt en olycka mellan borås och knalleland så är fast i borås har varit här i 50 men ska vänta i 25 min till.

Har varit hos min pojkvän i det har varit super kul. Han hade fest på lördagen. Det var spennande för jag har aldrig varit på sådan fest förut. Jag kan ju medela att jag var den enda nyktra men det kändes bra. Jag hade varit super närvös innan för gillar inte att träffa många nya människor samtidigt. Men det gick super bra.

Idag har vi dock inte gjort så mycket vi har typ städat eller iallafall han sedan har det inte hänt mycket mer. Men det är väldigt skönt. Vi såg även klart filmen the hobbit. Den var väldigt bra men ganska lång.

Pöss och kram <3

översätt

Presentation


Hej!
Namn: Elin A
Ålder: 18 år
Födelsedag: 1 Maj
Bor: Västergötland
Status: Upptagen
Läggning: Bisexuell
Gymnasium linje: Estet teater
Fritiden: Scouter, Gym, Pojkvän och kompisar.

Fråga mig

18 besvarade frågor

klocka

Följ mig gärna

 

 

Omröstning

Vad vill ni se mer om på min blogg?
 Åsikter
 om mig
 videos
 skolan
 musik
 mina intressen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

upp

Pil 2

Sitting Pikachu Pokemon

Ovido - Quiz & Flashcards